ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2021 | 00:28

;

Γυρναμε σε ατομο που μας εγκαλειψε καποτε εξαιτιας της καταθλιψης μας;
8
 
 
 
 
σχόλια

Οι άνθρωποι αλλάζουν όταν το αντιληφθούν και προσπαθήσουν προς αυτή την κατάσταση . Αν αισθάνεσαι πως αυτό έχει γίνει με εσενα δώσε μια ευκαιρια στο άλλο άτομο ... μπορεί και να αξίζει

Εάν υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα θα ήταν κρίμα να μην δώσεις άλλη μια ευκαιρια . Οι άνθρωποι αλλάζουν όταν το θελήσουν. Μπορείς λοιπόν αν αισθάνεσαι οτι έχεις προσπαθήσει και δουλέψει αρκετά με τα μέσα σου, να το τολμήσεις .

αν λείπετε ο ένας στον άλλον, αν νοιαζεστε ο ένας τον άλλον κ θέλετε και οι 2 να το προσπαθήσετε ναι. δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και οι αφορισμοί τύπου "αν μ αγαπούσε δεν θα εφευγε" είναι για το Χόλιγουντ. η πραγματική ζωή και η πραγματική αγάπη είναι πολύπλοκες.

Κανείς/καμιά δεν είναι υποχρεωμένος να μείνει σε μια σχέση η οποία του δημιουργεί πρόβλημα. Οκ έχεις κατάθλιψη, το κατανοώ. Όμως είναι δύσκολο όχι μόνο για σένα αλλά και για τον/την σύντροφο σου. Επηρεάζει και τους δυο σας. Οι σχέσεις δεν είναι σαν τα παραμύθια.

Η γνώμη μου είναι να λύσεις όποια τυχόν θέματα έχεις με τον εαυτό σου και μετά να μπεις σε μια σχέση. Διότι το πρόβλημα το δικό σου θα έχει άμεση αρνητική επίπτωση στην σχέση σας.