ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2021 | 13:36

Κακή συνήθεια

Το αγόρι μου συνηθίζει όταν οδηγεί,να βάζει το χέρι του στο πόδι μου,και να το έχει εκεί ή και να με χαϊδεύει.Όταν είμαστε οι δυό μας δέν με πειράζει,αλλά άν είναι κι άλλος στο αμάξι,μ'ενοχλεί.Σήμερα πήγαμε την αδελφή του σε μιά δουλειά που είχε,και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής έκανε το ίδιο πράγμα.Του τραβούσα το χέρι,το μάζευε,και μετά από λίγο πάλι το ίδιο,και φυσικά το έβλεπε η κοπέλα.Κάποια στιγμή,της ζήτησα συγγνώμη και της είπα ότι δέν θέλω να με παρεξηγήσει γι'αυτό που είδε,και η κοπέλα γέλαγε και μου είπε ότι δέν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσει κάτι και να μήν νιώθω άσχημα γιατί δέν έγινε και τίποτα.Μετά,ο δικός μου άκουσε τα εξ αμάξης,γίναμε κ...λος,και με είπε γκρινιάρα και παράξενη.Είμαι όντως βρε παιδιά; Είμαι προβληματική που δέν μου αρέσει η υπερβολική διαχυτικότητα όταν είναι μπροστά άλλοι;
16
 
 
 
 
σχόλια

Αν δεν σεβεται κατι τοσο απλο, τότε κακο σημαδι.
Ειναι πολυ απλο να ΜΗΝ σε ξανακουμπησει με τετοιο τροπο μπροστα σε αλλους.
Πού ειναι το δυσκολο;

"Σε τί δυσκολεύεσαι ακριβως;;"
Αυτο ρωτα τον την επομενη φορα που θα αντιδρασει ετσι για καποιο πραγμα που δεν σεβεται ενω ησουν σαφης.

Δεν είσαι ούτε γκρινιάρα ούτε παράξενη. Από τη στιγμή που δε νιώθεις άνετα να στο κάνει αυτό όταν ΔΕΝ είστε μόνοι και του το εξέφρασες, θα έπρεπε να το σεβαστεί.

Όλο το θέμα το χειριστήκατε λάθος. Για μένα, εκείνος έπρεπε να το σεβαστεί όταν του πήρες το χέρι από το πόδι σου. Άμα κάτι σ' αρέσει όσο είστε οι δυο σας τη μια στιγμή, δεν σημαίνει ότι σ' αρέσει και δημόσια ή οποιαδήποτε στιγμή. Και σ' αυτόν μπορεί να του αρέσει να του δαγκώνεις τ' αυτιά, ας πούμε, αλλά δεν νομίζω στο οικογενειακό τραπέζι να ήταν ΟΚ μ' αυτό, ούτε και οφείλει να έχει κάθε φορά όρεξη για κάτι τέτοιο. Έτσι και μαζί σου, ναι μεν σ' αρέσει που βάζει το χέρι του στο πόδι σου, αλλά έχεις δικαίωμα να μη σ' αρέσει υπό κάθε περίσταση. Κι από την άλλη, τι είναι αυτό το πράγμα "της ζήτησα συγνώμη, δεν θέλω να με παρεξηγήσει," ενώπιον του συντρόφου σου, λες και είναι σκυλί που κατούρησε το χαλί της αδερφής σου κι εσύ ζητάς συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του κατοικιδίου σου. Τον έφερες σε δύσκολη θέση εδώ, σιγά, δεν σου έβαζε κιόλας το χέρι ανάμεσα στα πόδια μπροστά στην αδερφή σου. Ε, γι' αυτό γίνατε κ*λος. Πάντως, αν είναι να είστε μαζί, αυτό δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα. Αναγνωρίστε ο καθένας το λάθος σας και σεβαστείτε ο ένας τον άλλον.

οχι δεν είναι γκρινιάρα και παράξενη. Έχει το δικαίωμα να πει όχι σε ο,τι την κάνει να νιώθει άβολα. Πολλά άτομα δεν νιώθουν άνετα με τέτοιες χειρονομίες δημόσια και αυτό είναι οκέι. Μπορεί να βάζει τα όρια της. Και εκείνος πρέπει να το σεβαστεί και όχι να την κάνει να νιώθει σκατά επειδή δεν κάνει ο,τι της λέει.

Απ την στιγμή που κάτι την κάνει να νοιώθει άβολα, το δείχνεις στον άλλον ό,τι αυτό σε ενοχλεί και αυτός το συνεχίζει, σε καμία περίπτωση δεν είναι γκρινιάρα η κοπέλα. Αυτός έχει το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνει από όρια.