ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2021 | 01:22

Τοξικότητα

Και έρχεται η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι τα πιο τοξικά πρόσωπα στη ζωή σου είναι τα κοντινά σου άτομα. Λες στον φίλο-η σου το πρόβλημα σου και μονολογεί για το πως έχει περάσει τα ίδια και χειρότερα. Ευχαριστώ ρε που με άκουσες.
5
 
 
 
 
σχόλια

Μπορεί να μην το έχει ξεπεράσει και να τον πυροδότησες , μπορεί να είναι νάρκισσος και να δείχνει έτσι την ανωτερότητα του .Έχεις παρατηρήσει αν γενικά λέει ιστορίες πάνω σε ιστορίες ;Μπορεί να θέλει να δείξει ότι σε καταλαβαίνει έτσι από την άλλη και σου είπε την ιστορία του για να μάθεις κάτι από αυτήν,ίσως..τα στοιχεία είναι λίγα .

Αυτή τη βλακεία δε λένε να την καταλάβουν ορισμένοι. Τους λες κάτι και την κουβέντα την επικεντρώνουν στον εαυτό τους. Ας κάτσει να σε ακούσει, να συμπαρασταθεί και να σου πει μια συμβουλή που μπορεί για σένα να είναι πολύτιμη και μετά ας πει ότι αυτό του θύμισε και κάτι δικό του . Έλεος πια με τον εγωκεντρισμό τους ορισμένοι.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ