ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2021 | 12:11

Μου φαίνεται παράξενη η καλοσύνη

Σήμερα πήγα να κάνω κατάθεση στην τράπεζα και με εξυπηρετήσε η υπάλληλος που ήταν ευγενέστατη, μου έδειξε πως να χρησιμοποιώ το μηχάνημα, χωρίς ίχνος αγανάκτησης. Μου φαίνεται παράξενο όταν βλέπω καλό πλέον στον κόσμο, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι υπάρχει ελπίδα. Μπορεί να ακουστεί περίεργο που το γράφω εδώ, αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη. Γενικά σαν άνθρωπος προσπαθώ να είμαι δοτική, αλλά άσχημες εμπειρίες με έχουν κάνει να τα βλέπω όλα πιο αδιάφορα και κυνικά, αλλά χαίρομαι που βλέπω ακόμη καλοσύνη εκεί έξω, άλλο αν μου φαίνεται πολλή παράξενο σαν φαινόμενο.
3
 
 
 
 
σχόλια

Πιστεύω πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να μας υπενθυμίζουν πως υπάρχει το καλό και επίσης όταν κάνεις μια καλή πράξη θα σου έρθει και σένα.. θυμάμαι την έκπληξη μου όταν είχα 3 πράγματα στο καρότσι και μου έδωσαν προτεραιότητα χωρίς να τη ζητήσω και άλλη φορά να το ζητήσω ευγενικά και μόνο που δεν έφαγα ξύλο....Ας μην χάνουμε την ελπίδα μας.

Η εξυπηρετηση ειναι μερος της δουλειας τους. Πολλοι απο αυτους που ειναι πλεον αγενης εχουν κουραστει και βγαινει αυτο προς τα εξω σε μορφη αγενειας. Δεν θελω να τους δικαιολογησω αλλα τους καταλαβαινω καπως. Φαντασου τι ακουνε καθε μερα. Ανθρωποι ειναι και αυτοι και λυγιζουν. Φυσικα υπαρχουν και αυτοι που ηταν αγενης ανεκαθεν και ετσι εκτιμαμε την καλοσυνη περισσοτερο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ