ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2021 | 10:28

Σκέψεις

Τελευταία έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι πως στο καλό οι γονείς μου δεν έχουν πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο. Το ξέρω ότι είναι άσχημο να το σκέφτομαι αλλά θεωρώ ότι θα ήταν μάλλον καλύτερο και για αυτούς και για εμενα. Αν ο μελλοντικός μου σύζυγος μου μιλούσε και μου συμπεριφέρονταν οπως κάνει η μάνα μου στον πατέρα μου θα τον είχα στείλει στην μάνα του πακέτο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι παντρεμένοι εδώ και 40 χρόνια με την συμπεριφορά της. Συνέχεια τον βρίζει, τον υποτιμά και οταν προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν είναι σωστό με παίρνει και μενα η μπάλα και αρχίζει να με βρίζει και μενα σαν νταλικερισα. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας στα μάτια μου που την έχει ανεχτεί τόσα χρόνια.
8
 
 
 
 
σχόλια

(Γιατί έχουν μανία πολλές γυναίκες να στέλνουν τους άντρες τους στις μητέρες τους; Υπάρχει καμία σχετική μελέτεη επι τούτου; Το έχω ακούσει τόσες φορές.. Στο Αμβούργο τον βρήκε η άλλη, θα τον στείλω στην μάνα του λέει. Ρωτάω που είναι η μαμά, μου λέει στο χωριό στην Ελλάδα. Ε λεω τι να σου πω, αν συνεργάζεται στείλτον. Βέβαια προκύπτουν ένα σωρό προβλήματα στη συνέχεια. Θα τον ψάχνουν στη δουλειά του,το ενοίκιο θα τρέχει...ρεύματα κακό... Τουλάχιστον ένα πληρεξούσιο χρειάζεται οπωσδήποτε).

Και ποιός λέει ότι είναι άσχημο να το σκέφτεσαι; Εδώ που τα λέμε απαιτεί και μια γερή δόση ανωμαλίας το αντίθετο:"Αχ τι καλά που ξεφτιλίζονται, πολύ αγαπησιάρα φάση". Είναι άλλωστε το όνειρο κάθε παιδιού να έχει τέτοιους γονείς.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πώς φεύγεις όταν αγάπησες έναν άνθρωπο που σου χαμογελούσε και δε σε έβριζε κάποτε και ήταν τα πάντα για σένα ;Η κακοποίηση έχει πολλές μορφές...όταν αγαπάς είσαι αδύναμος προς τους αγαπημένους σου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ