ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2021 | 23:55

Τι να κάνω βοήθεια....

Συγκατοίκω με την σχέση μου και θέλω να χωρίσουμε.Ειναι τοξική η σχέση.Δυστυχως έμεινα χωρίς δουλειά τώρα τελευταία.Δυστυχως χρήματα δεν υπάρχουν στην άκρη.Δεν μπορώ να γυρίσω στο πατρικό μου.Ολοι οι φίλοι μου εξαφανισμένοι.Και μέσα σε όλα τα ωραία εμφανίστηκε και ένας όγκος στο στήθος... Είμαστε μια χαρά....Και ο σύντροφός μου στον κοσμου του...Τι να κάνω δεν βρίσκω δουλειά τίποτα...και θέλω να φύγω από το τοξικό περιβάλλον....Σας παρακαλώ τι να κάνω....
8
 
 
 
 
σχόλια

Οι γονεις σου ξερουν την κατασταση σου και δεν θελουν να σε βοηθησουν; ; Γιατι δεν γινεται να γυρισεις στο πατρικο σου μαζι τους; Οι φιλοι σου εξαφανιστηκαν απο μονοι τους ή απομακρυνθηκες εσυ απο αυτους λογω της σχεσης σου ; Αν ισχυει το δευτερο, πηγαινε να τους βρεις να τους ζητησεις συγνωμη και βοηθεια και να τους εξηγησεις την κατασταση, αν ειναι πραγματικοι φιλοι θα καταλαβουν. Τι αλλο να πω κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το θεμα της υγειας σου.

Από τους γονείς μου ο πατέρας μου ξέρει την κατάσταση της υγείας μου και δεν θέλει να βοηθήσει.Μου απάντησε:Βγαλτα πέρα μόνη σου .Την μητέρα μου την έχω χάσει χρόνια.Αν ζούσε θα ήταν διαφορετικά .Δεν γίνεται να γυρίσω στο πατρικό μου γιατί δεν με θέλει.Οσο για τους φίλους μόλις έμαθαν την κατάσταση εξαφανίστηκαν.Και αν με πάρουν αραιά καί που ένα τηλέφωνο.Σας ευχαριστώ πολύ.

πηγαινε αν γινεται και σε αλλον γιατρο να παρεις μια δευτερη γνωμη να δεις πως εχει η κατασταση σου και επικεντρωσου σε αυτο οπως λενε και τα παιδια. Αν ειναι ετσι οπως τα λες εισαι μονη αλλα δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι , εισαι πιο δυνατη απο οσο νομιζεις. Λυπαμαι που ακουω αυτα για τον πατερα σου και τους φιλους σου που δεν σε στηριζουν σε αυτο τι να πω απαραδεκτο! Προσπαθησε να ηρεμησεις, κοιτα μονο την υγεια σου γιατι αυτο εχει σημασια και μην δινεις σημασια σε ολα τα αλλα. Ξερω οτι ειναι δυσκολο ολο αυτο, σου ευχομαι να ειναι ολα αντιμετωπισιμα και περαστικα.