ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2021 | 09:59

Τσιγκουνιά

Βγήκαμε κάποιες φορές. Την πρώτη κέρασα εγώ (μου φάνηκε περέργο το ότι δεν είπε τίποτα απολύτως και το δέχτηκε τόσο εύκολα αλλα είπα οκ, μπορεί να είναι τυχαίο). Την δεύτερη στο πρώτο μαγαζί αυτός στο δεύτερο εγώ. Την τρίτη, είχα πάρει παραπάπανω ποτά εγώ, οπότε κάνω την κίνηση να τα πληρώσω όλα και προφανως με άφησε. Την τέταρτη δεν έκανα κίνηση, έτσι απο περιέργεια να δω τι θα κάνει. Στέκοταν η σερβιτόρα απο πάνω μας και αυτός στήλη άλατος, περίμενε απο μένα. Στο τέλος γυρνάει με κοιτάει και κάνει ''Οκ πληρώνω τώρα εγώ και παίρνεις μετά τις μπύρες απο το περίπτερο''. Την τελευταία φορά έκανα λογαριασμό 10 ευρώ και τα πληρώσαμε μισά μισά με κάρτες! Μου κάνει κάνε το τσιγαράκι σου και πάμε μέσα να πληρώσουμε. Αγόρια μου, δεν είναι το θέμα τα λεφτά, αλλα η κίνηση! Μην είστε τσιγκούνηδες και μίζεροι και μετά αναρωτιέστε κιόλας τι πήγε στραβά! Εντομεταξύ όλη την ώρα να μου λέει για τα αμάξια του, τα σπίτια του και το πόσα λεφτά βγάζει! Μόνο το Ε9 του δεν μου έδωσε.
11
 
 
 
 
σχόλια

ω μα έλα τώρα, ποτακι το ποτάκι μαζεύει τ σακουλι για ν γίνουν τ αμάξια, τ σπίτια κ η πορτοφόλα πακος Άλλωστε όταν ο νιος είναι επιπέδου, το δρόμο τον έχει χαράξει η ... Λενιώ ("Πατέρα βάλε ακόμα 100, ο νιος είναι λεβέντης")

Ο,τι χειρότερο . Σημασια εχει το μοιρασμα... και το θάρρος να πεις, η τσεπη είναι άδεια αλλα οκ. Σημερα ενας περίπατος. Οι γεμάτοι άνθρωποι , αυτοι που πατάνε γερά στα πόδια τους, ποτε δεν θα μιλήσουν για το τι έχουν.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ