ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2021 | 19:43

Δίλημμα...

Αλήθεια δεν μπορώ να πάρω απόφαση και έχω τελικά παραλύσει... έχω εργαστεί αρκετά πάνω σε ένα θέμα μέχρι το μεταπτυχιακό μου και σκόπευα να το συνεχίσω και να το εξελιξω σε διδακτορικό... ερευνητικό θέμα που δεν έχει αναπτυχθεί καθόλου στην Ελλάδα και με ενδιαφέρει πολύ... όλο αυτό βέβαια χωρίς να έχω background με λεφτά οπότε θα πρέπει να αιτηθω για υποτροφία και ΑΝ την πάρω κτλ. Παράλληλα άνεργος και με σπουδές στις κοινωνικές επιστήμες που στην Ελλάδα πολεμουνται... Και μου έρχεται πρόταση για έτοιμη θέση υποψηφίου διδακτορικά με καλο μισθό για 3 χρόνια σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα που όμως είναι 90% άσχετο με τα ενδιαφέροντα μου και θα πρέπει να κάνω διατριβή πάνω σε αυτό το κομμάτι...να χτίσω ερευνητική πρόταση, να το ερευνήσω και να ολοκληρωσω πάνω σε αυτό το θέμα όλο μου το διδακτορικό...πολύ καλή πρόταση Αλλά νιώθω πως δεν με εκφράζει... Αλλά από την άλλη η τσέπη άδεια και φοβάμαι πως αν και έχω καλό προφίλ μπορεί να μην πάρω την υποτροφία, α σε που και να την πάρω τα λεφτά θα αρχίσουν να έρχονται το 2023... Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και έχω περίπου έναν μήνα να αποφασίσω.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ θα πω οτι επιτυγχάνουν, μόνο οι ευτυχισμένοι στο αντικείμενό τους.
Οι επιστήμες αυτές, εχουν απειρα ενδιαφέροντα παρακλάδια( κοινωνιολογία της εκπαίδευσης, διοίκηση της εκπαίδευσης, φιλοσοφία) κλπ.

Οι κοινωνικές επιστήμες είναι άχρηστες. Και πολύ σας είναι που βρίσκετε κάνα πληρωμένο διδακτορικό. Αναρωτιέμαι τι θα κάνεις μετά το διδακτορικό. Τυλιχτής σε σουβλάκια; Άχρηστα πτυχία.

Πφφφ πόσο άσχημα νιώθω που υπάρχουν νέοι που θέλουν να προχωρήσουν πάνω σε αυτό που έχουν σπουδάσει, που έχουν όνειρα και για τον χ, ψ λόγο να μην μπορούν..
Επειδή σπουδάζω και εγώ σε κοινωνικές επιστήμες σε καταλαβαίνω πάρα πολύ, δυστυχώς είναι ένας κλάδος που εδώ στην Ελλάδα πάει κατά δ.....
Αφού έχεις καλό προφίλ όπως λες λογικά θα πάρεις την υποτροφία.. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις και καταλαβαίνω πως με όσα λες και εσύ αυτό θες πραγματικά παρά τις δυσκολίες.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και γιατί όχι να μας κάνεις ένα update μετά από ένα μήνα :)