ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2021 | 13:28

Η άβολη στιγμή

Να είστε στο αμάξι,εκείνη τη στιγμή να κάνεις κάτι με το αγόρι σου,και να τύχει να περνάει η κουτσομπόλα της γειτονιάς και να σας δεί! Ήμασταν 6 στενά μακριά από το σπίτι μου και σε σημείο που δέν είχε σχεδόν καθόλου φωτισμό,αλλά μας είδε γιατί αυτή δέν έχει μάτια,ακτίνες Χ έχει.Πώς στο καλό βρέθηκε εκεί πέρα και που πήγαινε ηλικιωμένη γυναίκα στις 5 το πρωί,στην εκκλησία;Γιατί είναι και της εκκλησίας,να τα λέμε κι αυτά... Μετά,από τα νεύρα μου ξέσπασα σ'εκείνον,γιατί φταίει κι αυτός γιατί είναι ασυγκράτητος και αχόρταγος.Δέν του έφτανε ό,τι έγινε το βράδυ,ήθελε να πάρουμε και "πρωινό".Είμαι ενήλικη(είμαι 22),η μητέρα μου ξέρει ότι έχω σχέση,ο πατέρας μου δέν το ξέρει άμεσα αλλά το φαντάζεται πιστεύω,αλλά δέν θέλω και να φτάσει στ'αυτιά τους κάτι τέτοιο,χώρια ότι αυτή μπορεί να το βγάλει παράρτημα στη γειτονιά.Πάει,την έβαψα,θα με ξεφωνίσει.Είναι να μήν σε πιάσει στο στόμα της η συγκεκριμένη,είναι πρακτορείο Ρόιτερ η γυναίκα.Μισή ντροπή δική μου μισή δική της στην τελική,τί να κάνω,να σκάσω;Λέμε πολλές φορές για την επαρχία,αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και στις πολύ μεγάλες πόλεις.
24
 
 
 
 
σχόλια

Ότι δηλαδή το πού κάνεις σεξ δείχνει και την ποιότητα του ατόμου; Ήμαρτον πια! Ώρες ώρες μου έρχεται να βγάλω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια με αυτά που διαβάζω...
Αυτό που κάνεις Ανώνυμε 06:10 λέγεται slut shaming και είναι ανεπίτρεπτο. Για γκούγκλαρε, σε παρακαλώ!

Συμφωνώ με όσα σου έγραψαν τα παιδιά στο σχόλια. Κι επίσης μην ξεσπάμε σε λάθος άτομα τα νευράκια που μας προκαλούν άλλοι. Στο κάτω κάτω ήσουν κι εσύ συνυπεύθυνη που φασωνόσασταν σε κοινή θέα όσο και η σχέση σου ;)

Επίσης από τις ηλικιωμένες " Παρθενοπιπίτσες" και τις Θεούσες της κάθε γειτονιάς που πηγαίνουν κάθε Κυριακή, ακόμα και καθημερινά στην Εκκλησία για το φαίνεσθαι να μάθετε να φυλάγεστε!!!! ... Μόνο άνθρωποι του Θεού δεν είναι και θέλουν να δημιουργήσουν καλό όνομα στην γειτονιά. Καρατσεκαρισμένο !!!!

Πολύ μεγάλη σημασία δίνεις στην κάθε Κατίνα της γειτονιάς, που ακόμα και παρθένα κι αν ήσουν κάτι θα έβρισκε να πει... Πίστεψέ με! Πάντως να είσαι καλά με έκανες και γέλασα! Εκφράζεσαι ωραία με χιούμορ... " Ακτίνες Χ " ... "Πρακτορείο Ρόιτερ " Αντιμετώπισέ με χιούμορ κάποια κακώς κείμενα γιατί αρκετοί άνθρωποι είναι μόνο για... Γέλια ...Στην ανάγκη βγάλε την τρελή αν ανακατευτεί και σου δημιουργήσει προβλήμα όπως έγραψε η αγαπητή - non stop - Πλάκα θα έχει 😅😂😂

Να κανεις σαν να μην σας ειδε ...εν αναγκη βγαλε την ψευτρα στους δικους σου ...πες "δεν ήμουν εγώ την ξέρετε τώρα ψοφαει να βγαλει κουτσομπολιο στη γειτονιά"...εγώ αυτο θα εκανα χώρις τύψεις κιολας για το ψέμα μου .....να μάθει να μην ανακατευεται !!!

Yπάρχουν πολλοί και πολλές που ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν. Το καλύτερο είναι να τους αγνοείς. Αγνόησέ την. Τρέφεται με τις ζωές των άλλων.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ