ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2021 | 23:03

Δεν πάμε καθόλου καλα

Πρώτη φορά βρεθήκαμε. Κάναμε σ€ξ. Στο τέλος μου λέει ότι αγαπάει πολύ το αγόρι της , με το οποίο είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια αλλά βρίσκονται σε απόσταση και δεν αντέχει χωρις σ€ξ. Εμενα αυτά με εκνευρίζουν φουλ οπότε της απάντησα με έναν τρόπο που προφανώς δεν της άρεσε και έφυγε εκνευρισμένη. Δεν την έβρισα η κάτι τέτοιο απλά της είπα ακριβώς αυτό που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή. Πραγματικά πάντως δεν μπορώ να φανταστώ ότι η κοπέλα μου με την οποία είμαι μαζί τρία χρονια θα έκανε σ€ξ με έναν άγνωστο με τόση ευκολία. Φαντάσου να έχεις αφιερώσει χρόνο σε αυτήν, να την έχεις στηρίξει, να την έχεις βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορείς και αυτή να π***άι με έναν άγνωστο μέσα στην πρώτη ώρα που τον γνώρισε. Δεν ανέφερε καν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση της πέρα από την απόσταση και το ότι δεν μπορούν προφανώς να κανουν το οτιδήποτε. Μπορώ να καταλάβω να σου κεντρίσει κάποιος άλλος την προσοχή ενώ είσαι σε σχέση η να ξεκινήσει να σου αρέσει κάποιος άλλος και σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα στην σχέση να κάνεις κάποιο λάθος. Προφανώς δεν ειναι σωστό αλλά σε έναν βαθμό ανθρώπινο. Το να κάνεις κάτι με κάποιον για τον οποίο δεν νιώθεις κάτι ιδιαίτερο μόνο και μόνο γιατί θες σεξ και ενώ είσαι σχέση με άλλον δεν το έχω ακούσει ξανά πραγματικά. Και η τύπισσα το έλεγε τελείως άνετα. Δεν έχει καμία σημασία λέει για αυτήν οπότε μετά απλά το διαγράφει από την μνήμη της. Τραγικό.
12
 
 
 
 
σχόλια

Πώς ξέρουμε ότι η κοπέλα δεν είπε ψέμματα απλώς για να τον ξεφορτωθεί για Χ λόγο; (δείχνοντάς του ότι αφενός δεν σήμαινε κάτι αυτό που έγινε, αφετέρου αν της ζητούσε κάτι παραπάνω θα είχε ένα το κρατούμενο τη σχέση).

Αν είσαι τόσο ηθικός να μην κάνεις σεξ με την πρώτη τυχαία που θα βρεις. Γνώρισε την και μετά προχώρα. Θέλατε κι οι δυο σεξ και το κάνατε, εδώ τελειώνει η ιστορία. Η σεξουαλική ζωή της δε σε αφορά και μάλιστα ήταν ξεκάθαρη μαζί σου.

Αρχικά δεν υπάρχει κάτι ανήθικο στο να κάνεις σεξ με κάποιον που δεν ξέρεις καλά. Δεν ήταν ξεκάθαρη μαζί του από την στιγμή που του το είπε στο τέλος της πραξης και με αυτόν τον τρόπο του "αφαιρεί" και την επιλογή του αν θέλει η όχι να κάνει σεξ με μια κοπέλα που δεν είναι ελεύθερη. Αυτο που μερικοί θέλετε να διαφωνείτε και με τα αυτονόητα δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή παραβλέπουμε το βασικό κομμάτι της εξομολόγησης που είναι το ότι μια κοπέλα απατάει με τόση ευκολία το αγόρι της για να εστιάσουμε στον άλλον;

Θα του αφαιρούσε την επιλογή αν ο ίδιος είχε ρωτήσει και του είχε πει ψέματα.Δεν φαίνεται από πουθενά ότι του πούλησε ιστορία για να κάνει σεξ μαζί του. Δεν είπα ότι είναι ανήθικο να κάνεις σεξ με όποιον θέλεις και όποτε θέλεις. Αυτό που εννοούσα είναι ότι όταν επιλέγεις να κάνεις σεξ με έναν παντελώς άγνωστο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις. Ο καθένας ας κάνει ότι θεωρεί ηθικό για τον εαυτό του, φτάνει με τις κριτικές ειδικά όταν δεν γνωρίζεις έναν άνθρωπο.