ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2021 | 09:47

Να σας πω μια ιστορία να μου πείτε αν φταίω εγώ γιατί οι ενοχές με βασανιζουν

Είχα σχέση πολλά χρόνια καποια στιγμή το αγόρι μου με χώρισε χωρίς προφανή λόγο (παλιότερα είχαν γίνει και άλλα πράγματα αλλά μην πιάσουμε όλη τη προϊστορία) και μου μίλαγε πολύ άσχημα εγώ γνώρισα κάποιον άλλον και αρχίσαμε να βγαίνουμε και το αγόρι μου άρχισε τότε να με παρακαλάει να τα ξαναβρούμε αρχικά δεν ήθελα μετά από μήνες αφού ο άλλος μου φέρθηκε και αυτός άσχημα τα ξαναβρήκα με το αγόρι μου. Τον άλλον όμως δεν τον είχα ξεπεράσει. Το αγόρι μου σε μερικούς μήνες φεύγει για εξωτερικό έλειπε 1 χρόνο για μεταπτυχιακό και στο τέλος του χρόνου που ήταν να γυρίσει αποφάσισε να μείνει άλλους 6 μήνες έξω με σκοπό να βρει δουλειά εκεί και εγώ να περιμένω αλλά δύο χρόνια να μαζέψει και άλλη προϋπηρεσία είπε. Τους λίγους μήνες που γύρισε Ελλάδα (1μιση μήνα δηλαδή) έφυγε διακοπές Αμερική εγώ δεν είχα λεφτά να ακολουθήσω και έμεινα πάλι μόνη μου. Στο μεταξύ ο άλλος που είχα γνωρίσει τότε μου ξαναστείλε μήνυμα όλο το χρόνο εγώ δεν δεχομουν να τον δω και έλεγα έχω σχέση αλλά όταν το αγόρι μου έφυγε Αμερική λύγισα και τον συνάντησα (δηλαδή αυτός ήρθε και με βρήκε στο χώρο εργασίας μου φέρνοντας μου δώρο κλπ) φιληθηκαμε δεν κάναμε σεξ παρεπιπτόντως. Εγώ δεν του ξαναμιλήσω ξανά για να ξεκοψω πέρασε άλλος ενας χρόνος το αγόρι μου αφού δεν βρήκε δουλειά εν τέλη έξω όσο και αν προσπάθησε επέστρεψε μετά από μισό ακόμα χρόνο αλλά 2 μήνες τότε λόγο Κορινθίου δεν με συνάντησε καθόλου για να μην τον κολλήσω επειδή εγώ δουλευα είπε. Τλκ βρήκε δουλειά σε άλλη χώρα και ξαναφύγε έξω θα έλειπε αλλά δύο χρόνια σίγουρα (ούτε στρατό είχε πάει ακόμα στο μεταξύ) εγώ τότε έκανα τη μαλακια και ξαναστείλε μύνημα στον άλλον λίγο πριν φύγει πάλι για έξω το αγόρι μου και ενώ δεν του μιλούσα καθόλου όλο το χρόνο. Το αγόρι μου το έμαθε και με χώρισε αρχικά μου μίλησε πάλι πολύ άσχημα για αυτό που εκανα. Όταν ωστόσο πήγε έξω και έμεινε μόνος του μου έλεγε να πάω και γω να τον δω αλλά εγώ δεν δέχτηκα να πάω γιατί θεώρησα ότι απλά με ήθελε να περάσει την ώρα του τώρα που έμεινε μόνος.
18
 
 
 
 
σχόλια

Μάλλον έχετε δίκιο i am the bad guy. Θα θάψω αυτή την ιστορία στο βάθος του μυαλού μου και θα προσπαθήσω να ξεχάσω για πάντα το ποσό κακια ήμουν.

Ποιες τύψεις μωρέ ,εκεί στα ρηχά τα επιφανειακά που επιπλέεις ούτε τύψεις έχει ούτε συναισθήματα ,ινσταγκραμ έχει ωραιοπαθεια έχει ναρκισσισμό έχει και ελαφρά μυαλά .Αν νιώθεις τύψεις να στο πω εγώ ,δεν είναι τύψεις ,απλά δεν έχεις με ποιον να παίξεις τώρα βαριέσαι και γκρινιάζεις .παθετικ

Απλά δεν έγραψα όλες τις λεπτομέρειες. Ποιον από τους δύο λυπάσαι τον πρώτον που ήταν παντρεμένος εν τέλει (και έλεγε ψέματα) και πούλαγε έρωτα σε μια κοπελίτσα 12 χρόνια μικρότερη η τον δεύτερο που έλειπε 5 χρόνια στο έξωτερικο και ήθελε μια καβατζα για πλαν β αν δεν τα καταφέρει στα επαγγελματικά του να έχει ένα αποκουμπι. Η ιστορία αυτή έχει λήξει χρόνια τώρα. Κανένας από τους δύο δεν ασχολείται μαζί μου και κανέναν από τους δύο δεν ενοχλώ εγώ. Απλά πάντα σκεφτόμουν μήπως αδίκησα τον δεύτερο που ήταν παιδικός μου φίλος ουσιαστικά και γνωριζόμασταν από παιδιά. Από τις απαντήσεις σας πιστεύω ότι τελικά έκανα το σωστό. Να στε καλά.

Ότι έκανα το σωστό που δεν πήγα να τον βρω στο εξωτερικό που μου είπε κοπέλα μου και ξεκοψα όχι που τον κερατωσα αυτό προφανώς δεν ήταν σωστό.

Eσύ τι θες; 'Ολο τι θέλει το αγόρι σου γράφεις. Εσύ πέρα να ακούς τα δικά του θέλω, που βρίσκεσαι, τι θέλεις, τι νιώθεις; Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο εξομ. από τον τρόπο που γράφεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ