ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2021 | 13:58

Ζώ πάλι το παρελθόν

Συνάντησα τυχαία την κοπέλα με την οποία είχα σχέση πρίν από 9 χρόνια.Ήμασταν συμφοιτητές,εκείνη 19 κι εγώ 22.Είχαμε ένα χρόνο σχέση,όταν χωρίσαμε εγώ τελείωνα τη σχολή και αμέσως έφυγα στο εξωτερικό,και έτσι χάθηκε κάθε επαφή.Μπορεί να ήμασταν μαζί μόνο ένα χρόνο,αλλά για μένα τότε ήταν η μόνη κοπέλα για την οποία είχα νιώσει κάτι εντελώς διαφορετικό.Ήταν η πρώτη μου πραγματική αγάπη,και να πώ την αλήθεια,αυτό ίσως να ισχύει ακόμα και τώρα.Όταν συναντηθήκαμε,με δυσκολία την αναγνώρισα,γιατί η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή και πρός το καλύτερο,άν και τότε ήταν όμορφη κοπέλα.Μου είπε για τη δουλειά της,ότι παντρεύτηκε και έχει ένα μωράκι 10 μηνών.Ήθελα να πούμε περισσότερα,αλλά η στιγμή δέν ήταν κατάλληλη και της πρότεινα όποτε θέλει να πάμε για έναν καφέ.Κατάλαβα ότι μάλλον δέν ήθελε να της πώ κάτι τέτοιο,οπότε δέν προχώρησα στο να της δώσω το τηλέφωνο μου ή να την ρωτήσω για social κλπ.Της είπα πάντως πού δουλεύω,και όποτε θέλει να έρθει να με βρεί.Δέν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση,πήρα το θάρρος επειδή μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα.Δέν νομίζω πως έκανα κάτι κακό,κι εγώ θα την περιμένω.
9
 
 
 
 
σχόλια

Κακώς της πρότεινες να βρεθείτε, η κοπέλα είναι σοβαρά δεσμευμένη, έχει σύζυγο και παιδί. Για μένα δεν θα πρέπει να περιμένεις τίποτα. Εσύ αν είχες σύζυγο θα ήθελες να κρατάς το παιδί και αυτή να βγαίνει για καφέ με τον πρώην; θα μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα στον γαμο της.

Δεν έχεις λόγο να το σκέφτεσαι καν. Έκανες μια απλή ανθρώπινη κίνηση επικοινωνίας. Απλώς, αυτό να το έχεις κατά νου όταν ίσως ως μελλοντικός σύζυγος βρεθείς στη θέση του πατέρα του μωρού. Και ο πρώην γκόμενος κίνηση ανθρώπινη θα έχει κάνει.

Η κοπέλα παντρεύτηκε, έκανε μωρό δεν πηγαίνει για καφέ με παλιά της αγόρια.τα ειπατε στο δρομο ή μηπως να πατε για εκεινο τον καφε και ξαφνικα να ανακαλυψει οτι νιωθει οπως και εσυ και να παρατησει την οκογενεια της;.Εσύ αν πανρευοσουν θα θελες η γυναίκα σου να βγει με έναν πρώην της; δεν θα έρθει μην περιμένεις.

Τι να περιμένεις χρυσέ μου και τι περιμένεις ακριβώς να συμβεί; Μην παραμυθιάζεσαι. Εκείνη παντρεύτηκε, έκανε παιδί και έχει άλλον στη ζωή της. Απορώ ώρες ώρες πως και δεν συνειδητοποιείτε τη πραγματικότητα μερικοί. Τι σε τραβά σε όλο αυτό δηλαδή; Δεν ξενέρωσες; Έλεος!

Καλά περίμενε αν θέλεις, αλλά δεν θα επικοινωνήσει. Δεν χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι να σκαλίσουν το παρελθόν. Είναι καλά με το παρόν τους.