ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2021 | 21:53

Σπίτι μου σπιτάκι μου ακριβεια μου

Προσπαθώ να φτιάξω το σπίτι που μου άφησε η γιαγιά μου, ήταν όλα κατεστραμμένα έχει πολλή δουλειά, τωρα πρεπει να βάλω πλακάκια και κουφώματα ειναι πολυ ακριβα. Πηγα σήμερα να δω για πατώματα και βγήκε η τιμή πολύ ακριβά. Πηγα σε δύο τρία και όλα είναι περίπου τα ίδια. Όταν ζήτησα να δω κάτι πιο οικονομικό με ειρωνευτηκαν. Και καλά επειδή δεν είμαι μεγάλη πρέπει να δω μοντέρνες επιλογές και αυτές κοστίζουν. Δεν με νοιάζει πλεον θελω κάτι φθηνό ουδετερο χρώμα, να τελειώνει. Που πηγαν τα "φθηνα" ? Κοιταξα και σε ενα μεγαλο πολυκαταστημα και ολα τα οικονομικα που μου αρεσαν δεν υπαρχει αποθεμα. Θελω να φυγω απο τη γειτονια μου. Στο πάτωμα αντε να βρω φθηνή λύση. Τα κουφωματα; τα pvc είναι πιο οικονομικά λένε από τα αλουμινια . Είναι ανθεκτικά τουλαχιστον; Κουραστηκα και να ψαχνω και να αγχωνομαι αν μου φτασουν τα λεφτα. Θελω να τα βαλω για να αρχισει να γινεται λειτουργικο. Δεν ηθελα να φυγω από το πατρικό μου έτσι βιαστικά όμως έχουν αλλάξει οι καταστάσεις. Αν είχα τα χρήματα θα πήγαινα κάπου εκτός πόλης κάπου ήσυχα. Αλλα ακόμα και να νοικιασεις εκεί κοστίζει αρκετά. Άτιμη ακριβεια. Άτιμη φτώχια
5
 
 
 
 
σχόλια

θέλει πλάνο, στρατηγική αγορών στ υλικά κ συστηματική παρακολούθηση προσφορών απο τ 2-3 μεγάλα καταστήματα τ είδους (συχνές κ σημαντικές) Ψάξε πρώτα ΠΟΛΥ για ιδέες κ υλικά στο net κ λύσεις out of the box Μίλα κατόπιν μ πωλητές γ ν μάθεις κ ν ακούσεις, κ βήμα βήμα ξεκινάς Μεγάλη προσοχή στον μάστορα π θ επιλέξεις (τ σημαντικότερο κ δυσκολότερο)

Να μη κάνεις φίλη ανακαίνιση. Όποιος έχει 10-15 χιλιάρικα δε κοιτάει να τα ξοδέψει. Βγάλε πρώτα 10-15 χιλιάρικα μόνη σου και μετά δώστα. Και καλά για τα κουφώματα είναι επένδυση που θα κάνεις απόσβεση (σε 25 χρόνια), αυτή η μόδα με τα πλακάκια τι φάση; Να πάρεις ένα πολύ όμορφο χαλί και ως εκεί. Μιλάνε όλοι με λεφτά από τους γονείς τους για πλακάδες λες κ βγάζουν κάνα 3 χίλιαρο κάθε μήνα και δεν ξέρουν που να το δώσουν. Και επίσης να σε ενημερώσω πως φτώχεια είναι να μην έχεις ούτε σπιτάκι από τη γιαγιά σου οπότε σταμάτα να κλαίγεσαι χθες.

Αλλοπροσαλε, γενικά η ανακαίνιση ενός ακινήτου είναι επένδυση, είτε για να μένεις ο ίδιος, είτε ακόμα καλύτερα άμα το εκμεταλευεσαι. Ότι είναι βέβαια μια ακριβή ιστορία είναι σίγουρα. Εξομ. Είμαι ακριβώς σε τέτοια φάση και εγώ, θέλω να ανακαινισω ένα μικρό διαμέρισμα προς εκμετάλλευση και έχω πελαγώσει. Τα κουφώματα ότι έχω κοιτάξει απλώς απλησίαστα. Για το πάτωμα πάντως καλές και οικονομικές λύσεις είναι είτε το πλακάκι είτε το ξύλο luminate. Ξεκίνα σιγά σιγά από τα οικονομικά και όταν έχεις δυνατότητα κάνε και τα πιο ακριβά. Για κουζίνα και μπάνιο εννοείται από τις γνωστές και οικονομικές αλυσίδες. Η πλάκα είναι βέβαια ότι όλοι σε αυτές τις λύσεις καταφεύγουν με αποτέλεσμα όλα τα σπίτια που χαζεύω σε διάφορα ανάλογα sites να είναι ολόιδια μεταξύ τους. Τι να κάνουμε όμως; Δύσκολες εποχές, το μετρητο δυσεύρετο, πίκρα. Παλιά δίναν και κανένα δάνειο για τέτοιες φάσεις, τώρα πάει και αυτό.

Φιλε καλά τα λες!!! έχω ένα σπιτάκι που κληρονόμησα από rtous γονείς μου όχι ανακαίνιση δεν μπορώ να κάνω αλλα πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα μου το πάρει το κράτος....δεν υπάρχει φράγκο ούτε για καφέ πλέον και από δουλειές άστα....Οποτε μην κλαίγεστε υπάρχουν και πολύ χειρότερα.