ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2021 | 09:48

Ας γράψω κάποια πράγματα.

Είμαι 25 χρονών. Το Σεπτέμβρη γνώρισα στη δουλειά μια πελάτισσα που καθώς την εξυπηρετούσα, μιλήσαμε ελάχιστα περί ανέμων και υδάτων και φάνηκε ότι ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος σαν άνθρωποι. Πριν φύγει μου ζήτησε το όνομα μου και το Instagram μου. Της τα έδωσα αλλά δεν είχαμε κάποια επικοινωνία. Μερικές μέρες μετά ξανάρχεται να ξαναπάρει κάτι και στην ψύχρα μου λέει να πάμε για καφέ. Κανονίζουμε και πάμε. Σταδιακά ο καφές έγινε εξοδος για φαγητό και ούτω καθεξής. Είμαστε μαζί εδώ και 1.5 μήνα. Γιατί γράφω όλα αυτά? Γιατί η γυναίκα αυτή μου ρίχνει 14 χρόνια. Περνάω υπέροχα, επιτέλους μπορώ να επικοινωνήσω με έναν άνθρωπο, το σεξ είναι απίστευτο και η γενικότερη ποιότητα της σχέσης ότι καλύτερο έχω βιώσει. Όμως στέκομαι στο ηλικιακό για πολλούς λόγους που λογικά μπορείτε να φανταστείτε με ευκολία. Πιστεύεται ότι μια σχέση με τέτοια διαφορά μπορεί να λειτουργήσει?
16
 
 
 
 
σχόλια

Αν το έγραφε κάποια φίλη αυτό θα επεφταν οι μαθηματικοί" : στα σου 50 αυτός Θα είναι 65 ΚΟΚ. Μετά οι CSI τι να θέλει από σένα το ραμολι μάλλον είναι ανίκανος να προσεγγίσει μια στην ηλικία του κ γι'αυτό την πέφτει σε πιτσιρίκια που μπορεί να χειριστεί εύκολα. Μετά είναι οι υστερικές : είναι παιδεραστία κ πάει λέγοντας. Ενώ στην πραγματικότητα είναι μια σχέση όπως όλες οι άλλες. Τα κριτήρια για μια υγιής σχέση είναι η επικοινωνία, η αλληλοεκτημιση, ο σεβασμός στα θέλω του άλλου κ ο σεβασμός των ορίων μας.
Όπως είπαν κ από πάνω αν τα έχεις καλύψει είσαι κομπλέ. Προχωρά κ μην ρωτάς στο ίντερνετ.
Αυτα από κάποιον που υπήρξε κ από τις δύο πλευρές ως μικρότερος κ μεγαλύτερος σε μια σχέση.

Ολα καλα τα λες αλλα με μια σημαντική επισημανση Ραμολί χαρακτηρίζουμε κάποιον ηλικιωμένο που τα έχει χαμένα και ειναι συνήθως ανω των 75 ετών.

Χαχα, πλάκα έχετε μερικοί. Να σας πληροφορήσουμε ότι δεν θέλουμε όλες οι γυναίκες παιδιά. Μας αρέσει να απολαμβάνουμε το σεξ και ναι, κάποιες φορές, προτιμούμε μικρότερους. Επίσης δεν ψάχνουμε όλες για σχέση, μας αρκεί να περνάμε καλά. Ξεκολλήστε επιτέλους!
Απόλαυσέ το βρε φίλε και οσο κρατήσει!

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύουμε εμείς και τι λειτουργεί αλλά αν εσύ νιώθεις καλά μέσα σε αυτήν την σχέση. Για να γράφεις εδώ σημαίνει οτι προβληματίζεσαι ήδη και δεν είναι καλό σημάδι αυτό καθώς είστε μόνο 1,5 μήνα μαζί. Κοίτα να απολαύσεις την σχέση αυτή για όσο κρατήσει.

Σκέφτεσαι να κάνεις παιδιά σύντομα; Κάτσε και απόλαυσε το και θα δείξει μόνο του. 1,5 μήνας δεν είναι τίποτα. Πέρνα 1,5 χρόνο και μετά γράψε πάλι να μας πεις σε τι φάση είσαι. Μη το καταστρέφεις μόνος σου.

Νομίζω ότι η επικοινωνία παίζει καταλυτικό ρόλο σε μια σχέση ακόμα και το σεξ σε βάθος χρόνου έχει την τάση να φθίνει. Είναι σπάνιο να βρεις ανθρώπους που να ταιριάζεις. Εγώ λέω να το ζήσεις και να μην πολύ ασχολησε με την ηλικία, θεωρώ πως έχεις καλύψει τα πιο σημαντικά. Προχωρά

Εσένα, τι να σε προβληματίσει; Σάμπως έψαχνες μάνα για τα υποθετικά παιδιά σου, στα 25 σου στην Ελλάδα;
Αφού δεν προβληματίζει εκείνη, σημαίνει ότι ξέρει τι κάνει.

Προσωπικά όσες πετυχημένες σχέσεις και γάμους ξερω η γυναίκα είναι πάντα μεγαλύτερη. Πως εξηγείται αυτό δεν γνωρίζω. Αλήθεια ξέρω πολλά τέτοια ζευγάρια, όχι τωρινά αλλά πολλών δεκαετιών πίσω και οι γάμοι τους θεωρούνται άκρως πετυχημένοι.πιο χαρακτηριστικά θα αναφέρω την νονά μου η οποία ούσα 42 ετών γνώρισε τον άντρα της πριν 40 χρόνια, 25ετων εκείνος τότε,απο καμάκι στον δρόμο παρακαλώ. Ερωτεύτηκαν σφόδρα, παντρεύτηκαν, υιοθέτησαν 2 παιδάκια και ζησαν ευτυχισμένοι μέχρι που η νονά μου αρρώστησε και πέθανε. Αυτός από τον καημο του, πέθανε μετά από έναν χρόνο. Από μικρή τους έχω στο μυαλό μου ως πρότυπο ζευγαριου. Πότε δεν ξέρεις λοιπόν.

Σεισμός