ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2021 | 12:26

Ο σύζυγος μου

Κατά καιρούς πίνει. Έχω ξαναγράψει. Έχουν γίνει διάφορα άσχημα σκηνικά. Όχι ξύλο όμως γίνεται υπερβολικός και μπορεί να πει κουβέντες πολύ βαριές. Μια δυο τρεις πέντε δέκα. Δε με ενδιαφέρει αν τις εννοεί. Με ενδιαφέρει ότι τις έχει πει και δεν είμαι άτομο που ξεχνάει. Ενώ έχει πολλά άλλα καλά πράγματα στο χαρακτήρα του που με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και είναι δουλευταρας, αυτό το πράγμα με το ποτό και τις κουβέντες που έχει πει με έχουν απωθήσει πολυ. Κάνει προσπάθειες αλλά κατά καιρούς επανέρχεται έστω και σε πιο ήπια μορφή το αλκοόλ και οι επιδράσεις στη συμπεριφορά του. Με έχει κουράσει πολύ αυτό και αναρωτιέμαι. Αξίζει ένας άνθρωπος που έχει ένα σωρό καλά στοιχεία αλλά με αυτό το ένα τα διαλύει όλα; Παιδιά δεν έχουμε . Θα εξακολουθήσει να κάνει καραγκιοζιλίκια με το ποτό, να με ντροπιάζει όταν βγαίνουμε ; Μπορώ εγώ κάθε φορά που είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο να σκέφτομαι πως αν πάω μαζί του θα πρέπει να του πω να μη με ρεζιλεψει πίνοντας; Είναι τόσο εξουθενωτικό το συναίσθημα που πιάνω τον εαυτό μου τελευταία να με κάνει να ψαχνομαι σε άλλον άντρα. Σε γιατρό δεν πάει γιατι δε θεωρεί ότι έχει πρόβλημα και ας έχω εγώ .
13
 
 
 
 
σχόλια

Λυπάμαι αλλά είναι έτσι. Σε τέτοιου είδους θέματα δεν χωρούν συναισθηματισμοι ειδικά όταν η άλλη πλευρά δεν προτίθεται να κάνει κάτι για ν' αλλάξει η κατάσταση του. Και ναι είμαι απόλυτη κ στο θέμα των παιδιών. Το να μην πληρώνουν τα σπασμένα των γονιών τους γιατί δεν φταίνε σε τίποτα. Οι άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από κάτι δεν είναι τόσο εύκολο να το κόψουν. Είχα ένα θείο μου που επί χρόνια έπινε και ακόμα πίνει φυσικά απλώς δεν υπάρχουν επαφές. Τον θυμάμαι από μικρό παιδί να κάνει καραγκιοζιλικια, να βρίζει να χάνει τον εαυτό του, κάθε Πάσχα, Χριστούγεννα σε γιορτές κτλ. Η θεία μου κ τα ξαδέρφια πέρασαν μαύρη ζωή. Εξού κ η απολυτοτητα στο μεγαλείο της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ