ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2021 | 19:52

Εξομολόγηση.

Ήμουν έτοιμος να γράψω και εγώ στη στήλη των αναζητήσεων, γράφοντας αρχικά κάποια πράγμα για μένα και μετά τι ψάχνω. Επέλεξα όμως για λόγους που θα καταλάβετε να γράψω καλύτερα μια εξομολόγηση. Καθώς έγραφα κατάλαβα ότι έχω ελάχιστα πράγματα να προσφέρω. Είμαι οριακά αντικοινωνικός. Δεν μου αρέσει να είμαι συνεχώς έξω και οι κοινωνικές συναναστροφές με κουράζουν αρκετά. Αυτό στην αναζήτηση θα το ωραιοποιουσα επιλέγοντας το "χαμηλών τόνων" καθώς δύσκολα θα έπαιρνα απάντηση στην αντίθετη περίπτωση. Προτιμώ να περνάω περισσότερο χρόνο μόνος μου κάνοντας πράγματα που αγαπώ. Υπάρχουν όμως στιγμές που χρειάζομαι ποιοτική, ουσιώδη ανθρώπινη επαφή. Να μιλήσω με τον άλλον για ότι μας απασχολει και όχι μόνο για χαβαλέ . Εκεί κατάλαβα ότι για αυτό το λόγο θα έκανα την αναζήτηση. Μου λείπει το συναισθηματικό δέσιμο με ένα άτομο, η ποιοτική συντροφιά. Φοβάμαι όμως ότι από τη πλευρά μου δεν θα μπορώ να τα προσφέρω, σαν να έχω χάσει την ικανότητα να το κάνω η' ότι θα είμαι αδέξιος με αποτέλεσμα να πληγώσω την κοπέλα. Και για να μην κουράζω θα έκανα την αναζήτηση ξέροντας ότι γενικότερα είμαι ένα χάλι μαύρο σε πολλές πτυχές της ζωής μου.
4
 
 
 
 
σχόλια

Αν δεν έλεγες για τον εαυτό σου ότι είσαι ένα μαύρο χάλι και δεν έχεις τίποτα να προσφέρεις, μια χαρά άνθρωπος θα μου φαινόσουν και ενδιαφέρον. Τώρα γιατί θα πληγώσεις την κοπέλα επειδή δεν σου αρέσει πολύ το έξω δεν το καταλαβαίνω. Βρες απλά μια κοπέλα που να μοιάζετε σε αυτά που θέλετε όπως κάνει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Ρε παιδιά τα πράγματα είναι τελείως απλά και τα κάνετε δύσκολα χωρίς λόγο.

Με λίγα λόγια θες ομελέτα χωρίς να σπάσεις τα αυγά. Έλα ντε που δεν γίνεται. Οι κοινωνικές σχέσεις θέλουν το χρόνο τους κ είναι σα λουλουδάκια.. θέλουν προσοχή και αγάπη για να ανθίσουν. Ξεκίνα χορό και να σαι ανοιχτός. Καλή τύχη :)

Μην στήνεις τον εαυτό σου στον τοίχο και τον πυροβολείς..
Αγάπησέ τον, πρόσφερε του ότι καλύτερο μπορείς, φρόντισέ τον. Προς θεού δεν θα γίνεις κάποιος άλλος μόνο και μόνο για να είσαι αποδεκτός. Αν νιώθεις πως θες να αλλάξεις κάτι θα το κάνεις πρώτα για σένα. Εύχομαι σύντομα να συναντήσεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο και όλα αυτά που εσύ βλέπεις σαν μείον στον εαυτό σου να τα αγκαλιάσει και να σε κάνει μοναδικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ