ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2021 | 22:24

Την αγαπώ

Την αγαπώ πολύ ,είναι υπέροχη σε όλους τους τομείς σε όλα όμως. Αλλά δεν ξέρω πως να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα η σχέση μας, βασικά δεν έχουμε σχέση αλλά είναι σαν να έχουμε και δεν ξέρω γιατί δεν έχει βάλει ακόμα αυτή τη γαμωταμπέλα.. αφού και εκείνη με θέλει
6
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι η ουσία η ταμπέλα, αλλά αυτό που έχετε. Εσύ αναρωτήσου γιατί είσαι ανασφαλής και έχεις ανάγκη την ταμπέλα. Μην λες ότι δεν είσαι, αλλά ότι θες να ξέρεις τι είδους σχέση έχετε. Το τι έχετε το αισθάνεσαι, δεν χρειάζεται να ειπωθεί με λέξεις και συμβάσεις.

Αυτή την γαμωταμπέλα όπως λες και εσύ την φοβούνται πάρα πολλοί άνθρωποι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Και ας ξέρουν πολύ καλά πως αυτό που έχετε είναι σχέση..

Βρε γλυκέ και καλέ μου εξομολογουμενε μωρά είστε να βάλετε ταμπέλα? Αν σε καίει τόσο πες της: είμαστε μαζί ή κάνω λάθος? Αχ αυτά τα νιάτα,θα μεγαλώσεις και θα μάθεις ότι οι ταμπέλες είναι για τα μικρά παιδιά οι ώριμοι άνθρωποι αρχίζουν κατί κι όπως τους πάει πάνε!!!!! Μην τρελαίνεσαι χαλαρά σε θέλει και την θες τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε!!!!!