ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2021 | 01:33

Δε με νοιάζει τίποτα

Αυτός είναι ένας ευγενικός τρόπος να το πω ενώ στην ουσία χ€στηκ@ για τα πάντα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην αγχώνομαι, να ξυπνάω ότι ώρα γουστάρω, να πίνω το καφεδάκι μου, να αράζω στον υπολογιστή μου, να ακούω το αθλητικό μου ραδιόφωνο, να βλέπω την ομάδα μου στο γήπεδο, να κάνω τις βόλτες μου, να ταίζω τις αδέσποτες γάτες στη γειτονιά μου και έναν κακομοίρη σκύλο που είναι γεράκος και να μην με πρήζουν με τον τρόπο ζωής μου επειδή είναι διαφορετικός με τον δικό τους. Όλοι με θεωρούν ρεμάλι και καμμένο χαρτί. Αλλά δε με νοιάζει. Ούτε καταχρήσεις κάνω, ούτε κάνω κακό σε κάποιον. Τα συναισθηματικά μου τα έχω κλείσει σε ένα μπουκάλι και το εχω πετάξει σε μια θάλασσα χωρίς να με νοιάζει που βρίσκεται, στον κόσμο δεν έχω άλλον κανένα και μόνο οι γάτες μου δίνουν σημασία, τα φιλαράκια μου είναι κάτι βασανισμένοι που προσπάθησαν να πάνε κόντρα στο περιθώριο αλλά η ίδια κοινωνία τους απέκλεισε και αναγκαστικά ζούνε σε αυτό, κανέναν δεν κλέβω και αν θεωρείται κακό το να παίρνω οτι μου δίνει το κράτος, ε τότε σταυρώστε με. Προσωπικά θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή χωρίς να δουλέψω, χωρίς να κάνω οικογένεια, χωρίς να έχω κανέναν να με βοηθήσει. Έτσι έχω συνηθίσει από μικρός και το αντίθετο με τρομάζει. Άλλωστε όλα αυτά που όλοι έχουν ανάγκη, για εμένα είναι κάτι ανούσιο.
5
 
 
 
 
σχόλια

Σύμφωνοι. Το κράτος μέχρι πότε θα σε ταιζει όμως ; Γιατί τα επιδόματα και χαμηλά είναι και δεν κρατούν για πάντα. Αν έχεις βρει ένα καλό επίδομα και τα βγάζεις πέρα κάθε μήνα στο λέω ειλικρινά, πες μας και εμας να ξέρουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά σου!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ