ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2021 | 11:30

Σοκ

Είδα μια γνωστή μου έχει τραβηχτεί και φούσκωσε τα χείλη της.Παραμορφώθηκε κρίμα είχε ελκυστικό πρόσωπο.Έκανα ότι δεν το πρόσεξα ενώ τρόμαξα να τη γνωρίσω αλλά το ανέφερε μόνη της.Τι δεν κάνει μια γυναίκα είπε για να είναι όμορφη.Τι να της πεις; Ότι όμορφη ήταν πριν και τώρα δεν βλέπεται;Πάλι δεν είπα τίποτα δεν ήθελα να τη στενοχωρήσω και από την άλλη δεν ήθελα να πω τέτοιο ψέμα ότι δήθεν είναι ωραία.
12
 
 
 
 
σχόλια

Να μην πεις τίποτα... Δεν χρειάζεται. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που πιστεύει ότι θα τον κάνει να νοιώσει καλύτερα. Ας κοιτάξουμε τις ζωούλες μας και τις επιλογές μας καλύτερα.

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο σοκ με συμμαθήτριά μου. Ήταν μια κούκλα,δε χρειαζόταν τίποτα. Ξεκίνησε με ένα φούσκωμα που δεν ήταν ήδη ωραίο,χαρακτηριστικά όταν την είδα πρώτη φορά της είπα 'τι έπαθε το στόμα σου;' και είπε ότι πρήστηκε από πονόδοντο. Ενώ ήταν πρησμένα τα χείλη. Αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα. Στο γάμο μιας φίλης αργότερα έσκασε μύτη με φακούς επαφής ανοιχτόχρωμους και ήταν λες και είχε γλαύκωμα στα μάτια και ένα στόμα διπλάσιο από το πρώτο φούσκωμα. Πάθαμε όλοι σοκ γιατί κατέστρεψε την ομορφιά της ενώ δε χρειαζόταν να κάνει τίποτα απολύτως. Οι σερβιτόροι γελούσαν αν και κάποτε όλοι της την έπεφταν. Δεν ξέρω τι να πω! Το στόμα της στο πλάι ήταν όπως της Ελένης Βλαχάκη στο επεισόδιο 'της Μεταμορφώσεως'.

Σε ποιό πλαίσιο δημιουργείται αυτή η ανασφάλεια κι η συναισθηματική μοναξιά; Και με ποιά σκοπιμότητα; (έκανες το ένα βήμα ονοματίζοντας την βιομηχανία που τους πουλάει)

Ναι, ενώ οι άνδρες είναι μέσα στην αυτοπεποίθηση! Η ανασφάλεια δεν έχει φύλο.
Απλώς οι άνδρες ακολουθούν άλλες μεθόδους για να ανακουφισουν την ανασφάλεια τους, πχ χαπακωνονται για να φουσκώσουν και να κάνουν μπράτσα και στην πραγματικότητα καταστρέφουν το σώμα τους.

Ειμαι γενικά υπέρ των πλαστικών άμα σε κάνουν να νοιώθεις καλύτερα. Όμως αυτή η μόδα με τα παπιοχειλα ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν έχω δει ούτε μια πετυχημένη, τα φυσικά σαρκωδη χείλη, τα έχουν λίγες τυχερές και νομίζω είναι το μόνο χαρακτηριστικό που δεν διορθώνεται με αισθητικούς τρόπους. Αν στα έχει χαρίσει η Μητέρα φύση έχει καλώς αλλιώς άστα ως έχουν. Το αποτέλεσμα σε όλες είναι άσχημο, τους καταστρέφει το πρόσωπο.

Αμα η επέμβαση είναι επιτυχημένη δεν θα μπορούσες να το καταλάβεις με το που το δεις εκτός και αν στο λέγε χαχα. Σου φαίνονται όλες αποτυχημένες γτ αυτές μπορείς να δεις κατευθύναν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ