ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2021 | 09:17

Συμβιβασμός με τη μετριότητα

Βγαίναμε για κανένα μηνα, το κάναμε, μετά για μια βδομάδα ψιλοαραιωσε η επικοινωνία μας, εγώ αντιλήφθηκα ότι ήθελε να ξεκοψει, στη συνέχεια άρχισε πάλι να στέλνει και να τα χαζολεμε, πέταξε κ μια μπηχτή να βρεθούμε αλλά δεν κανονίσαμε εν τέλει. Προφανώς κατανοώ ότι κάποιο θέμα υπάρχει απο την πλευρά του και αποφάσισα να προσπαθήσω να τον ξεχάσω ακόμα και αν μου αρέσει πολύ. Αρχικά δεν κατανοώ γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο μυστήριοι. Εγώ όταν εν τέλει δε μου αρέσει κάποιος το ξεκαθαρίζω. Επιπλέον με αυτή την ντεμι κατάσταση είναι τόσο δύσκολο να το πάρεις απόφαση και να ξεγράψεις κάποιον γιατί διατηρείς ελπίδες. Το ξέρω είναι τόσο θλιβερό όμως να συμβιβάζεσαι με τη μετριότητα.
7
 
 
 
 
σχόλια

Με λες και παθουσα. Μου έδινε ελπίδες ότι θα βρεθούμε συνεχώς ώσπου έτσι απλά πέρασαν 5 μήνες και τζιφος. Εννοείται με είχε ζαλίσει ότι με θέλει και δε μπορεί χωρίς εμένα. Αλλά για να τα πούμε όλο κούραση κ δουλειά. Οκ είπα γειά σας κ απλά συνεχίζει τ παρακάλια. Πλέον αδιαφορώ ξενέρωσα πλήρως.
Οποίος θέλει πραγματικά, κινεί γη κ ουράνο. Προχώρα παρακάτω.

Αχ, πάλι δυσάρεστη θα γίνω...

Δεν τρελάθηκε με το σεξ, αλλά τι ήθελες να σου πει για να είναι ξεκάθαρος; "Καλά είναι μια στο τόσο για να φεύγουν τα χοντρά;" Δεν συνέρχεται γυναίκα που το ακούει αυτό.
Ξέκοψε αν δεν θες και μην ζητάς εξηγήσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα.

Αυτό το παλιό τετριμμένο χιλιοειπωμενο. "Ούτε τον καφέ μέτριο". Αν δεν καίγεται να σε δει ο άλλος , το αφήνεις. ποτέ κανένας δεν είναι αρκετά πιεσμένος για να μην έχει χρόνο για φλερτ/σεξ/έρωτες κτλπ.