ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2021 | 15:01

Θέλω να μάθω

τι έχει στο μυαλό του ένας άνδρας ο οποίος δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του, πάει και την γκαστρώνει όμως δεύτερη φορά, συνεχίζει προφανώς να μην τα πάει καλά με τη γυναίκα του και ταυτόχρονα έχει και γκόμενα για τις ορέξεις του που όμως δεν την βλέπει συχνά όσο και να τη γουστάρει γιατί φοβάται ως το κόκκαλο μην τους δει κανένας. Τι έχει στο μυαλό του αυτός ο άνδρας για το μέλλον; Επίσης δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε ποια θέση έχω σε όλο αυτό
12
 
 
 
 
σχόλια

Ρητορικές ερωτήσεις πάλι...θα στις απαντησουμε. Σε έχει για το πήδημα και μια χαρά τα πάει με τη γυναίκα του. Σου λέει αυτό που θες να ακούσεις για να μη χάσει το ξενοπηδημα (αυτό προκαλεί στον ίδιο ευχαρίστηση,ξεφεύγει απ' τη ρουτίνα και είναι ώρα χαλάρωσης από την καθημερινότητα.) Δεν είσαι τίποτα άλλο από ένα πήδημα για αυτόν. Μη χάνεις το χρόνο σου. Δε θα χωρίσει.

Το πρόβλημα της σχέσης τους το διακρίνω και το κατανοώ, μιας και είναι ελληνική πατέντα,το δικό σου πρόβλημα να είσαι δεκανίκι αυτής της σχέσης είναι μάλλον σοβαρότερο και πρέπει να ψάξεις βαθύτερα. Μάλλον όμως σ εξυπηρετεί κι εσένα.

Από τη στιγμή που πας με παντρεμένο, βολεύεσαι σε μια κατάσταση όπου ως ερωμένη το παίζεις θύμα επειδή ο «κακός» παντρεμένος δεν αφήνει τη γυναίκα του για σένα.

Ακριβώς αυτό!

Εξ. μην περιμένεις να χωρίσει για σένα ή για άλλη. Συνήθως τέτοιου τύπου άντρες κάνουν καταμερισμό εργασιών (μία για το σπίτι, μία για το ξέδωμα, ίσως κι άλλες δέκα για καυλάντισμα online ή όπου δουλεύει) και την περνάνε ζάχαρη, κι ας γκρινιάζουν φαινομενικά. Κι ο κόσμος γυρίζει, κι ο κόσμος γυρίζει...

Καταλάβαμε τη θέση σου. Εσύ τι ελκυστικό βρίσκεις μέσα σε όλη αυτή τη κατάσταση; Τι δουλειά έχεις με κάποιον παντρεμένο; Αυτός μια χαρά περνάει με το χαρέμι του.

Πώς, από το μυαλό ξεκινάνε όλα και όταν ο εγκέφαλος έχει άχυρα, τότε…
Εξομ., όταν έχεις μπλέξει με έναν τέτοιο τύπο, απλά φεύγεις. Τι να το κάνεις; Σώσε τον εαυτό σου. Αυτό τουλάχιστον μπορείς να το κάνεις.