ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2021 | 21:34

Κακό timing...

Πως διαχειρίζεται το να θελει ένας ανθρωπος καποιον άλλον, να θέλει και ο άλλος αλλά να μην μπορουν να είναι μαζί? Οι λόγοι πολλοί, γνωριμία την λάθος στιγμή, και οι δύο δεσμευμένοι...δεν έχει υπάρξει το παραμικρό ανάμεσα τους αλλά μόλις βλέπει ο ένας τον άλλον τρελαίνεται...ενώ είναι ολα καλά με τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να είναι μαζί στην ζωη...πολύ μπέρδεμενη η κατάσταση... ποτε δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο...να είσαι με κάποιον καλά και να σκέφτεσαι κάποιον άλλον...πως διαχειρίζεται όλο αυτό; Εννοείται ότι δεν γίνεται να προχωρήσει, υπάρχει συνείδηση..αλλα το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια
7
 
 
 
 
σχόλια

Είστε καλά αλλά παραγνωριστήκατε με το ταίρι σας,συνηθίσατε και τώρα θέλετε κάτι που να σας εξιταρει πάλι. Το καινούργιο. Στην πραγματικότητα με αυτόν που εξιταρετε ο ένας τον άλλον μπορεί να μην ταιριάζετε καθόλου σαν ζευγάρι. Θα το μάθετε αν διαλύσετε τις σχέσεις σας και δοκιμάσετε μαζί. Όσο είστε βολεμενοι στις υπάρχουσες σχεσεις δε θα το μάθετε και θα φαντάζεστε μοναδικές στιγμές μεταξύ σας. Αν σας τελείωσε η σχέση πάντως χωριστε από κοινού και κάντε ένα βήμα για να καταλάβετε ότι σε λίγο καιρό θα έχετε τα ίδια και με τους επόμενους.

Αυτό εδώ που σου λέει. :)

Εξ,
πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις την απλή σωματική έλξη των ορμονών από τις φαντασιώσεις έρωτα και πάθους που πλάθει το μυαλό εις αναπλήρωση βιώματος. Και πρέπει να μάθεις να τις διαχωρίζεις και να τις κατευθύνεις τις έλξεις σε μη επικίνδυνους στόχους (πχ crush με έναν διάσημο), ώστε να μπορείς να συνάψεις ώριμες μακροχρόνιες σχέσεις που σε καλύπτουν και συναισθηματικά.
Αλλιώς ποτέ δεν στεριώνεις, θα σου "γυαλίσουν" διάφοροι σε όλη σου τη ζωή, δεν σημαίνει ότι πρέπει κάτι να γίνει με αυτά τα άτομα, ούτε σημαίνει ότι ήρθε ώρα να χωρίσεις αν είσαι όντως όμορφα με το ταίρι σου.
Το "χώρισε για να τα φτιάξεις με τον άλλο" λειτουργεί κυρίως σε ήδη χαλασμένες σχέσεις κι εκεί που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς επειδή στο άλλο άτομο βρήκες κάτι συγκλονιστικό που σε διαπερνά σε υπαρξιακό επίπεδο. Αλλιώς είσαι serial monogamist και φτάνεις, ξέρω γω, 40, 50, και κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι ότι ίσως έπρεπε να επενδύσεις περισσότερο στο να ανανεώνεις ερωτικά την σχέση σου αντί να την αφήνεις να "καθίζει". Επειδή ο νέος πάντα ωραίος είναι αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

Άντε, καλή δύναμη!