ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2021 | 18:43

Μόνο εγώ;

Υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι πάσχει από κατάθλιψη και ντρέπεται γι'αυτό ή μόνο εγώ; Κυκλοφορώ ανάμεσα σε κόσμο σκεπτόμενη ότι όλοι οι άλλοι είναι φυσιολογικοί ενώ εγώ μια άρρωστη. Αυτή η σκέψη με κάνει ακόμη χειρότερα, πιστεύω ότι αν το μάθει κάποιος δεν θα θέλει να με ξαναδεί ποτέ. Μόνο εγώ νιώθω έτσι; Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω ζητήσει βοήθεια μέχρι τώρα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Να μην ντρέπεσαι, όπως νοσεί το σώμα νοσεί κ το πνεύμα, σιγά τα ωα. Οι ανασφάλειες που νιώθεις είναι φυσιολογικό αλλά μην τις αφήνεις να ριζώνουν. Η κατάθλιψη είναι πρόβλημα όταν δεν αντιμετωπίζετε. Πήγαινε σε ΚΨΥ, δωρεάν συνεδρίες και όλα θα φτιάξουν. Όλα περνάνε να το ξέρεις. Έχω πολυετή εμπειρια.

Μην ακούς κανέναν και ζητά τη βοήθεια ειδικού. Το έκανα πριν 7 χρόνια έχοντας το ίδιο πρόβλημα. Μου έδωσε λύση ψυχίατρος -ψυχαναλυτης. Δεν ήταν εύκολο, δεν άλλαξαν όλα από τη μια μέρα στην άλλη αλλά μετά από 7 χρόνια είμαι εξαιρετικά σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Τον εμπιστετηκα, έκλεισα τα αυτιά μου σε αυτά που άκουγα από τους γύρω μου και προχώρησα.
Αν σου πονούσε ένα δόντι υποθέτω δεν θα ντρεπόσουν κι ούτε θα ήθελες να το συζητήσεις με κάποιον που έχει πονόδοντο για να λυθεί το πρόβλημα,θα έψαχνες οδοντίατρο. Αυτό κάνε και τώρα, ψάξε ειδικό!

Να μην ντρέπεσαι για τίποτα και να μην νιώθεις μόνη σου! Ο καθένας έχει τα θέματα του, άλλος κρίσεις πανικού, άλλος ψυχαναγκασμούς και τόσα άλλα και κατάθλιψη βιώνουν πολλοί άνθρωποι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Οπότε θα συμφωνήσω και εγώ με τον ειδικό, μην το αφηνεις.Θα το ξεπεράσεις.

Κανείς δε θα σε κατακρίνει για αυτό. Οι περισσότεροι δεν είναι καλά να ξέρεις ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν. Πήγαινε επειγόντως σε ειδικό. Ψυχίατρο. Δεν είναι ντροπή ούτε είσαι τρελή. Είσαι ένας άνθρωπος που χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια. Και πρέπει να την πάρεις τώρα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ