ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2021 | 00:30

Πως θα τον απομυθοποιησω;

Υπάρχει ένα παιδί που πάντα μου άρεσε αλλά για κάποιους δικούς μας λόγους δεν έχει γίνει ποτέ κάτι μεταξύ μας λόγω απόστασης, αλλά έχουμε εδώ και 1 χρόνο επαφές λόγω του ότι έχουμε κάποιους κοινούς φίλους. Τον τελευταίο καιρό όμως μοιάζει να μη μου δίνει αρκετή σημασία όση μου έδινε πριν καιρό. Και πρόσφατα γνωρίσαμε μια κοπέλα που μπήκε στη παρέα μας, η οποία μένει στην ίδια πόλη με αυτόν (Θεσσαλονίκη) και παρατήρησα ότι της δίνει περισσότερη σημασία. Αν τελικά γίνει κάτι μεταξύ τους, θα είναι πραγματικά τυχερή που θα τον έχει.. Ξέρω ότι το πάω πολύ μακριά αλλά εγώ φαίνεται ότι δεν θα τον έχω ποτέ μου και αυτό με πονάει. Με πονάει που της δίνει σημασια. Και εγώ αναγκάζομαι να δείχνω ότι είμαι κουλ απέναντι σε αυτή τη κοπέλα, παρόλο που δεν μου έχει κάνει τίποτα. Προσπαθώ απλώς να δείχνω ότι όλα είναι κομπλέ. Πρέπει σοβαρά να τον ξεπεράσω αυτόν τον τυπο και δεν ξέρω πως.
3
 
 
 
 
σχόλια

Να σου πω κάτι..Από την στιγμή που είστε ελεύθεροι, αν σας είχε πάρει ο έρωτας, η έλξη και το πάθος το μυαλό, οι "δικοί σας λόγοι" θα είχαν πάει περίπατο.Οποτε μην το ψάχνεις και πολύ, η' δεν πολυκαιγοσασταν η' δεν πολυκαιγοταν.

Έχουν γίνει κάποια πράγματα εκείνη τη περίοδο με αποτέλεσμα να μη φτάσουμε ποτέ σε σημείο να γίνει πραγματικά κάτι μεταξύ μας.
Όμως από τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε καλά και μένουμε μακρια, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο αν μέναμε στην ίδια πόλη.
Βέβαια από τη δική μου πλευρά ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς αν ενδιαφέρεται όντως για μένα γι αυτό δεν επιδιωξα να του δείξω κάτι παραπάνω.
Πριν λίγες μέρες μου είπε ότι με είδε στον ύπνο του, ότι αγκαλιάστηκαμε και κοιταχτηκαμε. Αυτό μόνο. Δεν ξέρω αν έχει καμία σημασία αυτό. Δεν του έχω πει ποτέ ότι τον έχω δει κι εγώ στον ύπνο μου, αυτό γιατί δεν ανοιγομαι εύκολα. Ανοιγομαι συνήθως όταν βλέπω ότι ο άλλος ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος γενικά, δεν λέω εύκολα αυτό που νιώθω κτλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ