ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2021 | 11:35

Βροχή !

Θέλω να νιώσω τόσο ευτυχισμένος άνθρωπος που να βγω έξω στην βροχή και να τραγουδήσω κρατώντας την ομπρέλα μου το " Ι' m singing in the rain , Just singing in the rain what glorious feeling I am happy again " Υγεία και καλοτυχία σε όλους μας !!!
6
 
 
 
 
σχόλια

Αφιερωμένο τότε 😊 Σε εμψυχώνει η μελωδία αυτή και οι στίχοι ... Αν σκέφτεσαι κάτι χαρούμενο και το τραγουδάς , γίνεσαι μαγνήτης θετικής ενέργειας και καλοτυχίας 🌈🌞🌈 !!!! Δεν πλέω σε πελάγη ευτυχίας , αλλά προσπαθώ... Το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή είναι να απολαμβάνουμε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα που αρκετοί προσπερνούν βιαστικά... Μια βροχή , μια ανατολή , ένα ηλιοβασίλεμα , τα λουλούδια στην λιακάδα , ένα παιδάκι που έρχεται να σου δώσει ένα φιλάκι, να σε αγκαλιάζεις ανθρώπους και ζωάκια που αγαπάς...Αν εκτιμάει τα απλά πράγματα θα έχεις πάντα λιακάδες στην ψυχή - καρδιά σου και θα νικάς κάθε σκιά μελαγχολίας ή κατάθλιψης... Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο , αλλά ΑΞΙΖΕΙ να σε σώσεις εσύ ο ίδιος , αν δεν υπάρχει κανένας άλλος να σε ενθαρρύνει . Εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι πολύ πιο δυνατός από ότι φανταζόσουν κι εσύ και οι υπόλοιποι για εσένα.

Σωστά !!! Πολλές φορές το έχω κάνει για να αισθανθώ καλύτερα και πιάνει 😊 Όχι αμέσως , αλλά σιγά - σιγά... Έχω περάσει τόσες στεναχώριες με " Συμμάχους " συντροφιά την μουσική και το τραγούδι... Είναι μια σπουδαία διέξοδος!!!