ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2021 | 12:20

Ανεργία και προυπηρεσία

Φαντάζομαι θα έχουν γραφτεί άπειρες παρόμοιες εξομολογήσεις. Είμαι πτυχιούχος οικονομικών εδώ και τρεις μήνες, με γνώση Αγγλικών σε άριστη κατάσταση και κάτοχος ecdl. Προσπαθώ να γεμίσω το βιογραφικό μου με σεμινάρια και εθελοντισμό. Σε κάθε μα ΚΑΘΕ δουλειά που πηγαίνω για συνέντευξη, ζητάνε προυπηρεσία. Ακόμα και για λάντζα πλέον. Πρόσφατα πήγα σε μια εταιρεία για θέση γραμματέα και βρήκα μια συμμαθήτρια μου να δουλεύει ως στέλεχος της εταιρείας σε καλή θέση με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων. Και εμένα δεν με πηραν ΟΥΤΕ για γραμματέα. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι κάνω τόσο λάθος. Νιώθω σκουπίδι και κάθε συνέντευξη μου το επιβεβαιώνει.
5
 
 
 
 
σχόλια

Μήπως να κοιτάξεις στα λίστινγκς του εξωτερικού για κάποια θέση ώστε να αποκτήσεις μια βάσιμη προυπηρεσία; Στην ΕΕ ζούμε εκμεταλλεύσου το και μη κλαίγεσαι. Άλλοι έρχονται με βάρκες εδώ και εσύ έχεις ένα διαβατήριο που είναι χρυσάφι. Αν περιμένεις χωρίς μέσο να συγκινηθεί κανείς επειδή είσαι καλό παιδί και κάνεις εθελοντισμό δύσκολο το σκηνικό.

Επίσης επειδή το πήρα λίγο προσωπικά κ έψαξα στα λίστινγκς του γκλασντορ και του λινκεντιν για τζούνιορ προτζεκτ μάνατζερ έχεις κοιτάξει; αν όχι ριξε μια ματιά! Καλή τύχη, να ξέρεις ότι πολλοί ήταν στη θέση σου.

Να γίνεις influencer, όπως διαβάζουμε είναι ιδιαιτέρως προσοδοφόρο επάγγελμα, χωρίς πτυχία, χωρίς τίποτα. Αν το έχεις λίγο με τα social, έχεις συμπαθητική εμφάνιση γιατί δεν το δοκιμάζεις; Δεν κάνω πλάκα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ ΠΑΙΔΙΑ ..ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙ .ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.