ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2021 | 11:23

Πείτε μου ειλικρινά

Έχω τρελαθεί με την κοπέλα που εργάζεται στο κατάστημα από το οποίο παίρνω καφέ καθημερινά. Έχω εντυπωσιαστεί μαζί της, η φωνή της και ο τρόπος που μιλάει με εξιτάρουν πάρα πολύ. Θέλω τόσο πολύ να της πω ότι μου αρέσει και θα ήθελα να τη γνωρίσω, αλλά αυτός ο τρόπος πεσίματος (ειδικά στην ώρα εργασίας του άλλου) είναι πολύ εκτός από εμένα. Από την άλλη όμως μου αρέσει τόσο πολύ που δεν αντέχω να μείνω με τη απορία και το απωθημένο. Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας, είναι πολύ γελοίο να της μιλήσω, και αν όχι τι να πω για να μην φανώ ούτε γλοιώδης ούτε αμήχανος? Δεν έχω κάνει ποτέ μου κάτι τέτοιο, είμαι πάντα πολύ σοβαρός και δεν εκτίθεμαι εύκολα. Επίσης είμαστε και οι δυο νέοι, εγώ 28 και αυτή υπολογίζω 22-25.
8
 
 
 
 
σχόλια

Μπορείς να περάσεις από εκεί την ώρα του κλεισίματος για να μην την φέρεις σε δύσκολη θέση όταν θα δουλεύει και να της μιλήσεις. Αν θες κάτι πιο ρομαντικό αστης ένα σημείωμα θαυμασμού την ώρα που θα πάρεις τον καφέ. Αν θες έναν συνδυασμό των παραπάνω, άσε το σημείωμα όταν θα πάρεις τον καφέ και επιστρεψε στο κλείσιμο. 😉

Δεν πιστευω οτι το να προσεγγισεις μια αγνωστη σε κανει απαραιτητα να φανεις creepy/απεγνωσμενος η λιγουρης, ολα εχουν να κανουν με τον τροπο που θα προσεγγισεις. Κ για μενα το νουμερο ενα ειναι να της δειξεις οτι τη σεβεσαι και να μην την φερεις σε δυσκολη θεση.
Αν της ζητησεις ευθεως να βγειτε, σιγουρα θα αισθανθει αμηχανια (γιατι εισαι επι της ουσιας ενας αγνωστος που της ζηταει να βγειτε). Κ επειδη θα ειναι σε θεση να δει οτι δεν εισαι λιγουρης ή χυδαιος, δεν θα της βγει ευκολα να πει ενα "αι παρατα μας, οχι δεν θελω να βγουμε" αλλα θα νιωσει την αναγκη να ειναι ευγενικη γιατι εισαι κ συ ευγενικος απεναντι της. Αλλα ταυτοχρονα αν δεν ειναι σιγουρη πως θελει να βγειτε, δεν θα ξερει πως να πει με ευγενικο τροπο κατι του στυλ "σορυ δεν θελω να βγουμε", οποτε θα αισθανθει ασχημα. Κ οπως προειπα δεν πρεπει να την φερεις καθολου σε δυσκολη θεση. Οποτε καλυτερα να αποφυγεις να της ζητησεις ευθεως να βγειτε.
Ισως μπορεις απλα να της δωσεις το κινητο σου και να της πεις οτι την βρισκεις πολυ γλυκια/ενδιαφερουσα κ θα ηθελες να την γνωρισεις καλυτερα κ οτι θα χαιροσουν πολυ να βρεθειτε (ναι μεν κ αυτο ειναι σαν να της προτεινεις να βγειτε, αλλα στην ουσια πετας το μπαλακι σε κεινη κ δεν την βαζεις στην αβολη θεση να πρεπει να αρνηθει την προταση σου). Μπορεις να της πεις οτι μπορειτε να βγειτε κ με παρεα σε περιπτωση που νιωθει αβολα να ειστε οι δυο σας.

Εγραψες ακριβως αυτο που αισθανομαι κι εγω... Δυστυχως ομως δεν το κοβω να της το λεω ποτε... Ας ελπισουμε οτι με καποιο τροπο θα μας δωσουν αυτες ενα σημαδι (π.χ. ενα τηλεφωνο πανω στον καφε...)!

αμα περιμένουμε να μας δώσουν τηλέφωνο το χάσαμε το παιχνίδι. Βλέπω κάτι λιγούρια να παίζουν φουλ επίθεση και εγω να παρακολουθώ απο απόσταση και να σκέφτομαι ότι άμα εγώ πήγαινα να μιλήσω έτσι θα έσπαγε η φωνή μου και θα κατουριόμουνα από το άγχος. Ά ρε μάνα γιατι με έκανες τόσο χέστη.....

Και άλλοι θα της την πέφτουν. Για να σε ξεχωρίσει απλά πρέπει να είσαι ευγενικός μαζί της. Προτείνω να της πιάνεις κουβέντα σιγά σιγά κάθε μέρα,να δείχνεις κύριος και να είσαι και να τη ρωτήσεις κάποια στιγμή αν βγαίνει που συχνάζει και κάπου εκεί να της πεις αν θα ήθελε να βγείτε μαζί. Απλά τα πράγματα.