ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2021 | 13:16

Νιώθω "λίγη".

Γνώρισα πριν λίγο καιρό έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει πάψει στιγμή να με εντυπωσιάζει. Ο τρόπος που μιλάει, οι τρόποι του, οι απόψεις του, οι γνώσεις του, το πάθος του για τη ζωή. Δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας, δεν έχει ούτε έχω κάνει κάποια κίνηση, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω πράγματα για αυτόν. Είναι η πρώτη φορά όμως που νιώθω λίγη απέναντι του, ότι δεν είμαι αρκετη για αυτόν. Ότι είναι μίλια μακριά από μένα, κάτι το άπιαστο, ότι δεν μπορώ να τον φτάσω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Δε θα έπρεπε κανένας να σε κάνει να νιώθεις έτσι. Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου, αλλά αν σου βγάζει τέτοια συναισθήματα, ίσως όντως θα έπρεπε να τρέξεις μίλια μακριά από αυτόν.
Να διεκδικείς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά με σένα, όχι κατώτερη. Ή ψαξτο λίγο καλύτερα με σενα...

Μην μυθοποιείς. 'Άνθρωπος είναι, όπως όλοι μας. Μην υποτιμάς εσένα και βάζεις αυτόν σε βάθρο. Το πιο πιθανό είναι ότι όσο πιο ψηλά τον βάζεις, τόσο πιο πολύ θα απογοητευτείς στο τέλος.
Θα έπρεπε να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή, όχι λίγη. Αν δεν το κάνει, μάλλον δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για σένα. Και μάλλον έχει μάθει να έχει τα φώτα πάνω του και του αρέσει να προκαλεί το θαυμασμό. Εσύ που είσαι σε όλο αυτό εξομ.;

Θα συμφωνήσω. Αν νιώθεις λίγη ίσως και να είσαι για αυτόν όπως και κάποιος άλλος θα μπορούσε να νιώθει λίγος απέναντί σου. Από την άλλη αν επιδιώκει την παρέα σου σημαίνει κάτι θετικού. Καλό είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα και αυτογνωσία,να γνωρίζουμε πού βαδίζουμε δηλαδή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ