ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2021 | 17:59

Εκδήλωση αγάπης

Όταν είμαστε με το αγόρι μου,ανάμεσα στα άλλα μου αρέσει πολύ να του κάνω διάφορα σε στύλ παιχνιδιού.Πχ μου αρέσει να παίζω με τα μαλλιά του και να του τα χαλάω,να τον τσιμπάω και να τον ζουλάω,τέτοια.Είμαι γενικότερα πολύ διαχυτική ώς άτομο,και κάνω συχνά χειρονομίες και πειράγματα και στις φίλες μου,στην αδελφή μου,ακόμα και στους γονείς μου,κι όλα αυτά για να τους εκφράσω τα όμορφα συναισθήματα που νιώθω.Άν νιώθω έτσι για φίλους και οικογένεια,φανταστείτε πώς νιώθω για το αγόρι μου,οπότε σε εκείνον μου βγαίνει πιό συχνά και πιό έντονα.Χθές που ήμασταν μαζί,του έκανα πάλι διάφορα και γελάγαμε,και κάποια στιγμή του τράβηξα και μάλλον του πίεσα τα μάγουλα.Τότε έβγαλε φωνή πόνου,και με απώθησε.Του ζήτησα συγγνώμη,με αγκάλιασε σχεδόν αμέσως και μου ζήτησε κι εκείνος συγγνώμη για την αντίδραση του,αλλά μου είπε ότι πόνεσε πολύ.Τα βρήκαμε αμέσως και όλα εντάξει,αλλά εγώ μέχρι τώρα το σκέφτομαι αυτό που έγινε.Δέν αμφιβάλλω γι'αυτό που μου είπε,αλλά είναι 26 χρονών,υπηρέτησε τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις και είναι πολύ σκληραγωγημένος,και πόνεσε απ'αυτό;Είμαι πολύ τρυφερή στις κινήσεις μου απέναντι του,αλλά κάποιες φορές με πιάνει αυτό το ασυγκράτητο που δέν μπορώ να ελέγξω,αυτό είναι αλήθεια.Όλα αυτά όμως μου βγαίνουν επειδή είμαι τόσο ερωτευμένη που δέν τον χορταίνω.Μήπως κάπου έχω ξεφύγει τελικά και δέν το καταλαβαίνω; Είμαι 23,άν αυτό έχει σημασία.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είσαι 15 χρονών για να συμπεριφέρεσαι έτσι και πόσο μάλλον να προσπαθείς να δικαιολογηθείς με τέτοια τύπου μου βγαίνουν γιατί είμαι ερωτευμένη και έχει πάει ειδικές δυνάμεις. Σοβαρά τώρα;;; Εγώ στη θέση του δε θα υπήρχε περίπτωση να καθίσω. Να μη ξέρω από που θα μου έρθει μια τσιμπια ξέρω εγώ. Άμα στο κάνει κι αυτός δε νομίζω ότι θα σου αρέσει. Και επίσης δε ξέρω κατά πόσο οι φίλοι και η οικογένεια σου το ανέχονται. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι εντελώς μπεμπιστικες και καλό είναι να τις σταματήσεις.

Aγάπη ναι, να τη δείχνεις. Μην του ξηλώσεις κανένα μάγουλο στην προσπάθεια να δείξεις την αγάπη σου! Τον πόνεσες προφανώς. Το θέμα είναι να δείξεις την αγάπη σου χωρίς να τον πονάς όμως. Ψάξε να βρεις πως θα το κάνεις αυτό.

Απεργία την Πρωτομαγιά