ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2021 | 06:59

Υπάρχει ελπίδα;

Όταν μιλάς με κάποιον πάνω από έξι μήνες δεν τον έχεις συναντήσει ποτέ λόγο απόστασης αλλα σχεδόν πο την αρχή η κουβέντα πηγαίνει στο sexting και πλέον μόνο εκεί. Υπάρχει ελπίδα να νιώθει κάτι αυτός για σένα; Όταν δηλώνει ότι μόνο μαζί σου κάνει ότι κάνει και μιλάτε τουλάχιστον 3-4 μέρες της εβδομάδας. Αρχίζω να κολλαω μαζί του και δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα δεν έχω αναφέρει τίποτα γιατι φοβάμαι μην το πάρει ότι πιέζω.
5
 
 
 
 
σχόλια

Να νιώθει τι δηλαδή; Εσύ τι προσδοκίες έχεις και παραμυθιάζεσαι; Ένα καυλάντισμα έχετε και αυτός απλά σε ονειροπολεί όπως και εσύ σεξουαλικά. Από εμένα όχι και απλά ρίχνω άκυρο σε αυτόν το τρόπο προσέγγισης. Αν εσένα σε εκφράζει, με γεια σου και χαρά σου.

ναι του αρέσει να κάνει sexting μαζί σου, αυτό νοιώθει.
Τώρα για τα κολλήματα και την ελπίδα που αναφέρεις, ξέρω γω, εδώ δεν έχετε καν γνωριστεί, και αναφέρεις ότι η κουβέντα περιορίζεται μόνο στο sexting. Μήπως να το έπαιρνες αλλιώς ;

Όταν ο άλλος βολεύεται με sexting, μην περιμένεις και μην ελπίζεις τίποτα. Αν ο άλλος θέλει να σε γνωρίσει, το επιδιώκει. Δεν αρκείται στο sexting, για να περνάει η ώρα του.

Το πραγμα παει απο μονο του. Απο την αλλη αν θες κατι παραπανω να τκ ζητησεις. Φοβομαστε πια να πούμε τι θελουμε μγπως και πιεστει ο αλλος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ