ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2021 | 13:36

Πώς;

Είμαι 23,και θέλω να κάνω σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα,περίπου 35-40.Δέν μπορώ με τίποτα τους συνομήλικους μου ούτε αυτούς που είναι σε κοντινή ηλικία με τη δική μου.Όσες φορές προσπάθησα,δέν άντεξα πάνω από 2-3 μήνες.Δέν θέλω sugar daddy,δέν μου έχει λείψει η πατρική φιγούρα,ούτε έχω κάποιο απωθημένο.Απλά μου αρέσουν οι αρκετά μεγαλύτεροι άντρες.Αυτό θέλω,πάει και τελείωσε! Στον κύκλο μου δέν υπάρχουν τέτοιες ηλικίες,και τις εφαρμογές γνωριμιών δέν τις εμπιστεύομαι.Θέλω να κάνω σοβαρή γνωριμία και σχέση.Πώς θα τα καταφέρω; Πάω να τρελαθώ!
20
 
 
 
 
σχόλια

Υπάρχουν πολλοί που θέλουν μικρές,θα βρεις εύκολα. Στα 30 και να θυμάσαι το εξής: δε θα θες άντρα με διαφορά ηλικίας γιατί και θα γεράσει γρήγορα και θα τον βαρεθεις και δε θα έχετε κοινα. Καλό είναι να μην απέχεις πολύ ηλικιακά με κάποιον όταν περάσεις αυτή την ηλικία(30). Τώρα να πειραματιστεις θες ουσιαστικά,να έχεις εμπειρίες με πιο ώριμους άντρας.

Όχι αγαπητέ μου. Μιλάω από δικές μου εμπειρίες και πολλών γνωστών μου. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν. Όμως η ιστορία άλλα δείχνει. Αν εσύ είσαι πουρό και τρέχεις στα πιτσιρίκια μάθε ότι θα σε βαρεθουν.

-Mπράντ Pit (Δεν χρειάζεται συστάσεις)
-Eric Rutherford ( Ειδικά αυτός αν υπηρχε μια ελληνίδα 20αρα που δεν θα του καθόταν ή δεν θα ήθελε να τον παντρευτει εμένα σφύρα μου κλέφτικα)
-Ron Jack Foley ( με συγχωρείτε αλλά δεν πιάνει μία ο μέσος 30αρης μπροστά του)
-Mads Mikkelsen
-George Clooney.

και η λιστα ειναι μεγάλη, φίλτατη little goat.

Ανώνυμε 11:58,κάτι τέτοια έλεγε κι ο Κωνσταντάρας στην ταινία "Κάτι κουρασμένα παλικάρια",και στο τέλος του την "έφερε" η μικρούλα. Παρα λίγο να τον αφήσει πανί με πανί,ερωτεύτηκε έναν στην ηλικία της,και ο Κωνσταντάρας που το 'παιζε τζόβενο έμεινε με το ρεζιλίκι.

Ballon Πλάκα μας κάνεις έτσι ;
Πες το ότι μας κάνεις πλάκα.
Moυ συγκρίνεις τον Κωνσταντάρα με την ομορφια του Μπραντ Πιτ, του Eric Rutherford και του George Clooney !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι μύθος ότι μια πιτσιρικά βρίσκει εύκολα για σχέση τόσο μεγαλύτερο άντρα. Οι περισσότεροι για ξεπέτα τις θέλουν. Οι περισσότερες γυναίκες σ αυτή την ηλικία γουσταρουν αρκετά μεγαλύτερους άντρες, θυμαμαι και από τον εαυτό μου στα 22 δεν μπορούσα με τίποτα με άντρα κάτω από 30-35 και όμως πέρα από σεξ για σχέση δεν ήθελε κανείς και αντικειμενικά δεν μου έλειπε τίποτα. Εδώ βέβαια να πω στην εξ. και σε όλα τα κοριτσάκια που γουσταρουν μεγαλύτερους, ότι είναι μια παροδικη φάση, περνώντας τα χρόνια και πλησιάζοντας τα 40 το μάτι ξαφνικά αρχίζει και παίζει σε νεότερους από την ίδια άντρες. Τι δηλαδή; Στα 40 σου νομίζεις θα γουστάρεις τον 60αρη; Σου υπογράφω πως οχι😜

Ερώτηση κρίσεως
προς την σχολιάστρια 27.9.2021 | 01:06. :

Ξέρεις πολλές Ελληνίδες σαραντάρες που δεν θα
έπαιζε το μάτι τους με έναν άνδρα 60αρη όπως Π.χ. ο Mπραντ Πιτ ή ο George Clooney ;

Η λύση είναι απλή. Κάνεις σχέση και συζητας τις ανασφάλειες σου με τον σύντροφό σου ανοιχτά χωρίς ντροπες. Εάν δεν κάνεις σχέση δεν μπορείς να έχεις άποψη απλά θα μείνεις στο υποθετικό σενάριο τι θα γινόταν εάν....παραπάνω διαβάζω πολύ στερεοτυπικες απαντήσεις, φορτισμένες από υποκείμενα βιώματα αμφισβητούμενης αξίας. Οπότε κάνε μια ουσιαστική σχέση αλλά ουσιαστική, με τα πάνω της και τα κάτω της. Όχι βλέπουμε τα δύσκολα και λακιζουμε. Εάν δεν εμπιστευτεις τυφλά και ας φας τα μούτρα σου δεν πρόκειται να καταλήξεις. Χίλιες φορές να εμπιστεύεσαι τυφλά και να τρως τα μούτρα σου, παρά να ξεκινάς μια σχέση με καχυποψια διότι στην δεύτερη περίπτωση θα φας τα μούτρα σου είναι βέβαιο.

Εγώ 01:23,θελω να μου πεις πόσους Έλληνες άντρες γνωρίζεις που στα 60 τους είναι σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μπραντ Πιτ😅😅, γιατί νομίζω αναφέρεις ως παραδείγματα τις εξαιρέσεις των εξαιρέσεων. Περιμένω...

Σεισμός