ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2021 | 14:31

Πρωινό απρόοπτο

Σήμερα το πρωί πήγα σε μία δημόσια υπηρεσία για ένα θέμα που έχω.Όπως περπατούσα και λίγο πρίν φτάσω,σταμάτησε κάποιος με το αυτοκίνητο του και με ρώτησε πού είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία και του είπα.Όταν έφτασα,πήγα στο γραφείο που έπρεπε να πάω,η υπάλληλος μου ζήτησε το ονοματεπώνυμο μου,και μου είπε να καθίσω και θα με φωνάξει.Δέν πέρασαν 2-3 λεπτά,και ήρθε το παιδί που με είχε ρωτήσει στο δρόμο.Εκείνος πήγε σε άλλο γραφείο,και περίμενε όρθιος πίσω από άλλους δύο.Άν και τον είδα για δευτερόλεπτα,κατάλαβα ότι ήταν αυτός.Δέν έδωσα περισσότερη σημασία,και κάποια στιγμή που πήγε το βλέμμα μου,είδα ότι με κοίταζε.Όσες φορές τον ξανακοίταξα,είδα ότι με κοιτούσε εκείνος ήδη.Τελικά εκείνος εξυπηρετήθηκε πολύ πιό γρήγορα από εμένα,και φεύγοντας ήρθε και έκατσε δίπλα μου και μου είπε ότι είναι εκείνος που με ρώτησε στο δρόμο.Εγώ έκανα ότι και καλά δέν τον γνώρισα και χαμογέλασα.Τότε με ρώτησε πολύ ευγενικά άν θέλω να με περιμένει να τελειώσω τη δουλειά μου,και του είπα όχι.Μου είπε άν ήθελα απλά να πηγαίναμε σε ένα από τα μαγαζιά που ήταν απέναντι να πίναμε έναν καφέ,και πάλι αρνήθηκα.Μου είπε ότι το καταλαβαίνει,αλλά άς του επιτρέψω να επιμείνει,και έβγαλε μία κάρτα του και μου την έδωσε,λέγοντας μου άν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του και έφυγε.Είναι λογιστής-φοροτεχνικός,δηλαδή αυτό συμπέρανα,γιατί η κάρτα είχε τα στοιχεία λογιστικού γραφείου,με επίθετο και όνομα,τις παρεχόμενες υπηρεσίες,διεύθυνση και τηλέφωνα,ό,τι έχει μία επαγγελματική κάρτα με λίγα λόγια.Σχετικά με τα υπόλοιπα,πολύ ωραίο παιδί,ψηλός,μελαχρινός,με ωραίο μούσι περιποιημένο,ωραίο σώμα,και ωραίο ντύσιμο(υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο,και δετά δερμάτινα παπούτσια,αυτά τα ανδρικά τα κλασάτα)Στην ηλικία,δέν πρέπει να είναι πάνω από 30,κάπου εκεί,εγώ είμαι 25. Δέν μπορώ να πώ,όλα τα πρόσεξα η άτιμη,αλλά κάτι έπρεπε να κάνω περιμένοντας.Να πώ την αλήθεια,εγώ από κάτι τέτοια δέν έχω προσδοκίες,αλλά με τη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι με "τρώει",δηλαδή μία περιέργεια την έχω.Πιστεύετε ότι ένα τέτοιο καμάκι,γιατί καμάκι ήταν κακά τα ψέματα,θα μπορούσε να θεωρηθεί "σοβαρό" άς το πώ έτσι;Πιστεύετε δηλαδή ότι θα ήθελε πραγματικά να κάνουμε μία κανονική γνωριμία χωρίς να έχει το μυαλό του στα επιφανειακά που όλοι καταλαβαίνετε και δέν χρειάζεται να αναφέρω.Πείτε μου κάποια γνώμη.
9
 
 
 
 
σχόλια

Σαν άνδρας θα σου πω ένα πράγμα. Από την στιγμή που υπήρξες εξαρχής αρνητική, αν τώρα αλλάξεις γνώμη και στέιλεις, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σε πάρει στα σοβαρά στην καλύτερη, στη χειρότερη θα σε κακομεταχειριστεί ίσως αν προχωρήσει το πράγμα μαζί του.
Ακριβώς επειδή αρνήθηκες τεχνιέντως και όχι επειδή πραγματικά δεν ήθελες.

Κάτσε, εγώ μπερδεύτηκα. Θες να μάθεις αν σε βλέπει σοβαρά κάποιος που δεν σε ξέρει, που προσπάθησε να σε γνωρίσει αλλά έφαγε απανωτά "όχι", που επέμεινε δίνοντας τα στοιχεία του, τα οποία δεν ξέρεις αν θα χρησιμοποιήσεις γιατί δεν ξέρεις αν σε βλέπει αρκετά σοβαρά ώστε να βγεις μαζί του να γνωριστείτε. Εσύ δηλαδή σε αυτή τη φάση ξέρεις αν τον βλέπεις σοβαρά?

Τα ερωτηματικά σου θα τα λύσεις βγαίνοντας μαζί του. Το βρίσκω όμορφη κίνηση και μπορεί να του έκανες κλικ. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να το έχει σύστημα να αφήνει κάρτες από εδώ και από εκεί αλλα μπορεί και απλά να τον εντυπωσιάσες. Έχε τα όλα κατά νου.

και από εμάς τι θέλεις να σου πούμε αν θα πας για γάμο?

μόνο ακτινογραφία δεν του έβγαλες

και ερωτώ εγώ αν έκανε άλλο επάγγελμα θα του έδινες σημασία?

Μπα; Κι εγώ που νόμιζα ότι ένας άντρας πρέπει να είναι Μπάρμαν Ναυαγοσώτης Εφοπλιστής Ένστολος ή Σεσημασμένος για να αρέσει.

Με κάνεις και βλέπω την ζωή με καινούργια μάτια.

Όσο κάθεσε και ρωτάς εμάς δεν θα το μάθεις πότε. Και από κοινή παρέα να τον γνώριζες πάλι δεν θα ήξερες τι ακριβώς θέλει μέχρι να γνωριστείτε. Με κανέναν και ποτέ δεν το ξέρεις αυτό πως θα εξελιχθεί αν δεν γνωριστείτε. Πάντος ευγενικά σε πλησίασε. Δεν χάνεις τίποτα να πας για έναν καφέ σε ένα ασφαλές περιβάλλον αφου σου άρεσε κι εσένα και βλέπεις πως θα πάει.

Από εμένα είναι ΝΑΙ!
Και ωραίο παιδί,και λογιστής... Βρε αυτός θα σου κάνει "παπάδες" στα φορολογικά,τί άλλο θέλεις;
Πέρα από την πλάκα,δέν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις,και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ