ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2021 | 20:19

Νιώθω πολύ μόνη...

Έχω βγει από μια σχέση τώρα και λίγο καιρό... Ενώ ήταν δική μου επιλογή να τερματίσει αυτή η σχέση... Γιατί Έβλεπα ότι δεν τραβούσε ...δεν πήγαινε...δεν γενικά... Είχαν γίνει και διάφορα μικρά περιστατικά που συνέβαλλαν στην απόφαση μου... Τώρα νιώθω πολύ μόνη ...τον σκέφτομαι πολύ ... και δεν ξέρω τι να κάνω... Να του το πω... Η όχι... Πώς θα αντιδράση..? Θα σκεφτεί ...τι είμαι εγώ να έρχομαι και να φεύγω οπότε θες εσυ...και θα έχει και δίκιο...! Είναι φυσιολογικό να θέλω πίσω μια σχέση που εγώ απέρριψα και όταν ήμουν μέσα σε αυτή ένιωθα να ότι δεν με γεμίζει...
1
 
 
 
 
σχόλια

Αν σκοπεύεις να γυρίσεις στον πρώην σου μόνο και μόνο επειδή νιώθεις μόνη, ξέχασε το.
Αν δεν σε γέμιζε τότε, ούτε τωρα θα σε γεμίσει.

Στο λέω εγώ γιατί κι εγώ πριν λίγους μήνες χώρισα με δική μου απόφαση γιατί έβλεπα ότι δεν τραβούσε άλλο. Είχαμε διαφορετικά θέλω. Τώρα οκ μου λείπει, αλλά δεν θα γυρνούσα σε αυτόν. Το μόνο που μου λείπει είναι το ποσό όμορφη ήταν η επικοινωνία μας, και που με έκανε να γελάω. Μέχρι εκεί όμως.

Αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει και σε σένα.
Το πρόβλημα με τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι κάνουν σχέσεις για να μη νιώσουν μόνοι, επειδή φοβούνται τη μοναξιά. Και όχι επειδή θέλουν πραγματικά τον άλλον και τον επέλεξαν από τρελή καψούρα /έρωτα κτλ.
Αν δεν συμφιλιώθεις με τη μοναξιά, δεν θα μπορέσεις όταν ξανά κάνεις σχέση να νιώσεις γεμάτη από μόνη σου. Μην περιμένεις γενικά τον άλλον να σε γεμίσει, δεν είναι κανάτα με νερό.
Βρες τρόπους να τα βρεις με τη μοναξιά σου και όταν έρθει κάποιος στη ζωή σου που θα κάνει τη καρδούλα σου να χτυπήσει δυνατά και τον θελήσεις στη ζωή σου, τότε με τις ευλογίες μου!

Υ.γ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεσαι σύμμαχος πρωτα με τη μοναξιά σου,και μετά με τους υπόλοιπους (φίλους κτλ).
Ελπίζω να βοήθησα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ