ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2021 | 17:17

Πειρασμός

Πρόκειται για ένα συνάδελφο μου που ήρθε πρίν από 2 μήνες στη δουλειά,κι από τότε έχω χάσει και τον ύπνο μου ακόμα.Υπάρχει κάτι και απ'την πλευρά του απ'την πρώτη στιγμή,και μακάρι να μήν υπήρχε,γιατί εγώ έχω σχέση.Άν ήταν μόνο από μέρους μου θα το αντιμετώπιζα,αλλά τώρα είναι πιό δύσκολο.Σήμερα θα βγούμε μιά παρέα συναδέλφων,και θα είναι κι εκείνος.Συμπτωματικά(ειλικρινά δέν ξέρω πως έρχονται έτσι τα πράγματα)το πρωί που μιλούσαμε με το αγόρι μου,τσακωθήκαμε άγρια.Φοβάμαι μήπως από αντίδραση ή τσαντίλα,σήμερα που θα είμαστε με τον άλλο,αφεθώ.Άν και το θέλω τόσο πολύ,ελπίζω να επικρατήσει η λογική.
4
 
 
 
 
σχόλια

Κορίτσι μου μάλλον δεν σε γεμίζει ο τωρινός σύντροφος σου. Να είσαι ειλικρινής λοιπόν πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με τον φίλο σου. Με τον συνάδελφο αν νιωθεις ότι θέλεις να κάνεις κάτι, κάνε, αλλά καλό είναι να γνωρίζει και αυτός την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Δεν είναι πάντα σκοπός να επικρατεί η λογική όπως λες, αν η καρδιά, σου λέει άλλα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατάπιεζεσαι. Σκοπός είναι να έχουμε σχέση και να το χαιρόμαστε, αλλιώς τι νόημα έχει; Απλώς εντιμότητα χρειάζεται για να ξέρει ο καθένας πως θα προχωρηαει.

Είχα έρθει στη θέση σου με την προηγούμενη σχέση μου πριν κάποια χρόνια με έναν συμφοιτητή μου.
Εμένα, φυσικά, δεν προχώρησε διότι ναι μεν είχα σχέση σε απόσταση, αλλά έχοντας συζητήσει με ψυχολόγο, κατάλαβα ότι αυτό που με έλκυε στον άλλον ήταν όσα μου έλειπαν από τον δικό μου σύντροφο. Οπότε ξέρεις τι έκανα; Του μίλησα.
Έπιασα όμορφα και ωραία το αγόρι μου και του είπα την αλήθεια και του είπα ότι φίλε σε λατρεύω, θέλω να είμαστε μαζί, αλλά μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει και η καθημερινότητα και οι τσακωμοί.
Μετά από αυτό τον άλλον τον ξέχασα αμέσως.

ΑΛΛΑ.

Πριν ένα χρόνο με αυτό το παιδί χώρισα, διότι κατάλαβα ότι ναι μεν δεν ταιριάζουμε, αλλά πλέον μου άρεσε το τωρινό μου αγόρι, που πλέον είμαστε 1 χρόνο και μαζί και δε θα άλλαζα τίποτα στις επιλογές μου.

Οπότε δεν είναι τόσο απλή η απόφαση που έχεις να πάρεις.
Πάρε χρόνο, χώρο και βάλε τα όλα κάτω και δες τι πραγματικά σου συμβαίνει.
Πάντως, σίγουρα δεν ειναι τυχαίο που σε ελκύει τώρα ερωτικά ο άλλος που με τον σύντροφό σου είστε άνω κάτω.
Να ξέρεις, μας ελκύει ο,τι σε μας δίνει ο άλλος και συνήθως αφήνουμε ο,τι έχουμε για να πάμε σε αυτό που νομίζουμε οτι θέλουμε.
Μπιλιβ μι ♥️

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ