ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2021 | 20:08

ερώτηση:

μπορείς να ερωτευθείς κάποιον που είχατε επαφή για λίγο καιρό (1 μήνα); οκ ο έρωτας δεν έχει όρια, αλλά δεν θεμελιώνεται σταδιακά; έχουμε κόψει καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να τον ξεπεράσω.
8
 
 
 
 
σχόλια

Στείλε μήνυμα, αν δεν σου χει συμπεριφερθεί άσχημα και γενικά αν ξεκοψατε για πράγματα που δεν σε θίγουν σε πρώτη φάση και ξεπερνιονται σε δεύτερη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνεις αυτό που θες. (Μέσα σε εύλογα πλαίσια πάντα)

Σαφώς και όχι, αυτή η κατάσταση δεν είναι ή το έκανες ή όχι. Είναι ένας διαρκής αγώνας να φεύγεις από τη βολεψη σου, και να κάνεις αυτά που θες όντως. Συχνά δεν τα καταφέρνεις, κυρίως γιατί φοβάσαι, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι σταματάς να προσπαθείς ή προσκολλεισαι σε όσα δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά στο τι κάνεις τώρα και στο μέλλον. (Προφανώς όχι εσύ, συγκεκριμένα, το β' ενικό , αναφέρεται σε γενικό πλαίσιο)

Όσες φορές φοβάσαι πρέπει να υπάρχει ένας μαγικός τρόπος που θα έρχεται αυτό σαν υπενθύμιση.. πόσα όμορφα πράγματα δεν έχουμε ζήσει επειδή πολύ απλά φοβόμασταν. Είναι πολύ κρίμα!

"Λιγότερο ‌από ‌μια ‌στιγμή μάτια ‎να ‎κοιταχτούνε
μπορεί ‏να ‏φύγει ‏μια ‏ζωή να μην λησμονηθούνε.".

Δεν έχεις ακούσει για τον κεραυνοβόλο έρωτα;
Κάποιες σπάνιες φορές μπορεί σε μια στιγμή να νιώσεις έτσι, όπως δεν έχει νιώσει σε όλη σου τη ζωή. Επομένως η απάντηση στην ερώτηση σου είναι πως ναι μπορείς να ερωτευτείς κάποιον σε ένα μήνα, και σε μία μέρα και σε μία ώρα και σε μια στιγμή.

Όχι, δεν υπάρχει χρονικό όριο. Υπάρχει, όμως, όριο στην ποιότητα του έρωτα. Ένας μήνας δεν είναι αρκετός καιρός για να γνωρίσεις τον άλλον απ' την καλή και την ανάποδη. Συνεπώς, ο έρωτας πάει προς την εικόνα που έχεις πλάσει για τον άλλον, όχι προς τον άλλον όπως πραγματικά είναι. Οπότε, ίσως δεν είχες προλάβει να τον αξιολογήσεις λίγο πιο ψύχραιμα (δηλ. να συμπεριλάβεις και τ' αρνητικά του χαρακτηριστικά) και γι' αυτό κάπου χτίζεις μια εικόνα βασισμένη μόνο στα καλά που είδες πάνω του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ