ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2021 | 01:43

Μπερδεμένη φουλ

Ειμαι με ένα παιδί εδώ και 2 μήνες...είπαμε δε θέλουμε σχεση και οι 2...Αυτός δουλεύει πολύ σκληρά είναι χειρουργός, κάθε μέρα σχεδόν εφημερία και εγώ αρχιτέκτονας με πολύ τρελά ωράρια..έχουμε τρομερη χημεία στο σεξ...του τύπου με έχει ξεκλειδώσει σαν γυναίκα, οποτε βρισκομαστε θα το κάνουμε τουλάχιστον 5 φορές... μου έχει πει ότι δεν του εχει ξανατυχει τέτοια χημεια και παθος και μακαρι το timing να ήταν διαφορετικό και οντως συμφώνησα μαζί τ..Αν ήμουν 30 και είχα στήσει κάπως την καριέρα μου και αυτός είχε τελειώσει ειδικότητα ισως είχαμε ευκαρια και για σχεση ..ως εδω καλά...αρχίζει όμως και μπερδεύει το πράγμα...από κει που δεν κοιμόμασταν μαζί και πηγαινε ο καθενας σπιτι του, κοιμόμαστε μαζί, αγκαλιά όλο το βράδυ,με φιλαει ολη την ωρα, τις προάλλες ενώ με παίρνει τηλέφωνο το απογευμα για να βρεθούμε 2 ώρες μόνο ,καθισε σπιτι μου μέχρι την επόμενη το απογευμα ,μαγειρεψαμε μαζι,φαγαμε ,ηπιαμε,μου λέει γενικα τα προβλήματα στη δουλεια του, συζητάει μαζι μου και τα οικογενειακά του,μου εκμυστηρεύτηκε και ένα πρόβλημα υγείας που είχε..όμως μπορεί παράλληλα και 2 μερες να μην μιλήσουμε κα καθόλου.. εμένα αυτή η συμπεριφορά με μπερδεύει...Δηλαδή οκ θα προτιμούσα μόνο σεξ κ ο καθένας σπιτι του ή οκ κοιμόμαστε μαζί χωρίς πολλά πολλά...Αυτό ομως;;; τι;; με μπερδεύει όλο αυτό και νιωθω ότι αρχίζω και κολλάω με το σκοτσεζικο ντουζ και από την δική μου και από τη δική του πλευρά..αρχίζω και τον σκέφτομαι όλη μέρα και πιανω τον εαυτο μου να κνει σχεδια...τι να κάνω;;; να το αφήσω και όπου πάει ή να θέσω τα όρια μου;; δε θέλω ν αρχίσω ν δενομαι γιατί προφανώς και όλο αυτό δεν είναι μόνο σεξ...ταιριάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες αλλα λόγω ωραρίων δυστυχως δεν κρατιέται σχεση μόνο με συγκατοίκηση που δεν παίζει με 2 μηνες γνωριμία !!! Ουφ δώστε λύση να μην πληγωθεί η φίλη!!!
2
 
 
 
 
σχόλια

Ζήσε το, όντως. Στην τελική, αν δεν βγει, δεν βγήκε, δεν θα έχεις χάσει τίποτα ούτε θα έχεις υπάρξει θύμα. Όσο για τις 2 μέρες που δεν μιλάτε καθόλου, μπορεί να έχει πιεσμένο ωράριο και να θέλει να κάνει άλλα πράγματα που τον ηρεμούν και τον ευχαριστούν. Όταν, όμως, είναι μαζί σου, είναι μαζί σου. Ζήστε τη στιγμή και ό,τι προκύψει.

Γκοου φορ ιτ γκεεερλ. Εχω 2 παιδια με τον 10 χρονια συζυγο μου, που συγκατοικισαμε μετα απο 2 μηνες (ανοιχτης) σχεσησ. Τον λατρευω (και αυτος νομιζω!) Κι αν δεν πετυχει, γουατεβερ.. Ζησε το!!! Ζηλευω!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ