ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2021 | 00:05

Τι πάει λάθος με τη ζωή μου;

Είμαι 23 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση στη ζωή μου. Τον τελευταίο καιρό ακούω για συνομήλικες γνωστές μου οτι παντρεύονται, κάνουν παιδιά και όλο αυτό μου φαίνεται πολύ μακρινό για μένα. Δεν ξερω τι κάνω λάθος. Όλοι μου λένε ότι είμαι εμφανισιμη. Δυστυχώς έχω κολλήσει εδώ και 2 χρόνια με έναν άντρα μεγαλύτερο από εμενα με τον οποίο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και δεν μπορώ να δω άλλον ερωτικά..
5
 
 
 
 
σχόλια

Έχεις φάει κολλημα πλατωνικό με κάποιον που γνωρίζεις ότι δε θα γίνει τίποτα ποτέ επειδή δεν έχεις μπει ποτέ σε σχέση. Άνοιξε τα μάτια σου και θα βρεις άλλον που θα σε συγκλονίσει. Δεν είναι ατού να κάνεις οικογένεια από τα 20, χάνεις τα καλύτερα χρόνια σου,την ελευθερία σου,την επαγγελματική πορεία σου και μένεις με απωθημένα. Απόλαυσε την ελευθερία που έχεις και θα το βρεις το δρόμο σου. Μην τρώγεσαι και χαλάς τα ωραία σου νιάτα στην αναμονή του γαλάζιου πρίγκιπα.

δεν σε πηραν και τα χρονια ,αλλα σκεψου ομως της φιλες σου αν θας ειναι το ιδιο ερωτευμενες με τα χρονια και δεν θα εχουν χωρησει

βαλε και αυτη τη παραμετρο,το λες και μονη σου οτι δεν προκειται να γινει κατι με αυτον,ξεχασε τον

Το λάθος που κανεις είναι το κόλλημα που λες ότι εχεις με μια αδιέξοδη κατάσταση. Όταν αποφασίσεις να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το φάντασμα, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις κ εσύ σχέση.

Πρώτα από όλα ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός στα 23, για να παντρευτεί. Προέχουν άλλα πράγματα σε αυτή την ηλικία.
Προσπάθησε όμως να ξεκολλήσεις από μια αδιέξοδη ιστορία που σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Κόψε κάθε επαφή. Μόνο έτσι θα ξεκολλήσεις. Βρες ενδιαφέροντα, βγες έξω. Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφέροντες άνθρωποι πέρα απ´αυτόν εκεί έξω. Αρκεί να τους δεις. Όσο δεν ξεκολλάς, δεν βλέπεις τίποτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ