ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2021 | 20:04

μια πρόταση γάμου ??

θα εξομολογηθώ κατι εδω που δύσκολα θα το ελεγα κατα προσωπο αυτουνου που επρεπε γιατι δε εχει δωθει η αφορμη μια και εμαθα το γεγονος απο κινη φιλη μας . ενας ανθρωπος που ξέρω χρόνια μονο απο το ιντερνετ ειπε σε κινη φιλη μας οτι με αγαπαει και θελει να με παντρευτεί. ετσι λεει οτι καταλαβε η κοπελα οτι ειπε απο λεγομενα του . εγω επαθα ενα ψιλο σοκ ειναι αληθεια γιατι στο ακουσμα γαμου βγαζω σπυρακια . ομως ειναι και το αλλο θεμα οτι ο ανθρωπος αυτος ποτε δε με εχει δει απο κοντα με εχει εξιδανικευσει στο κεφαλι του και ονειρευεται . ειναι λιγο αστοχο να θες νομιζω να παντρευτεις καποιον που απλα ανταλλάσσει μηνυματα απο το νετ εστο κι αν αυτα ειναι χρονια πολλα . είναι μεν καλοπροαίρετος και πολυ ωραιο σα κινηση ομως ειναι παρατολμο να εξιδανικεύεις καποιον που αν βρισκόμουν τετατετ μπορει και να μην τον ηθελες ουτε για γείτονα σου. αν χρειαστει να μιλησω μαζι του και να τα συζητήσω αυτα μαζι του κι γιατι τον εκτιμω σα ανθρωπο θα πρεπει να του το πω αυτο και ας ειναι ακομψο .μια και δε τον βλεπω διαφορετικα παρα μονο σα εναν πολυ καλο μακρινο φιλο . ειναι νομιζω και το πιο έντιμο .
5
 
 
 
 
σχόλια

Θα είμαι ειλικρινής: πιο πολύ με προβληματίζει η δική σου στάση παρά η δική του. Γιατί θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον κ να είσαι έντιμη(!) προς αυτόν χωρίς καν να σου έχει μιλήσει για κάτι τέτοιο. Η δική σου στάση θα έπρεπε να σε σοκάρει που κάθεσαι κ ασχολείσαι: μπορεί να είναι αναλήθειες. Αλλά κ αλήθεια να είναι, ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Και εσύ «σοκαρεσαι» κ θέλεις να του μιλήσεις με λογικά επιχειρήματα! Μάλιστα..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ