ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2021 | 21:06

Θέμα ηλικίας;

Αποφασισα κι εγώ μια φορά να μπω σε μια σχέση με μικρότερο,και όταν λέω μικρότερο περίπου έναν χρόνο μικρότερο από εμένα,στην ηλικία των 23. Όλα βαίνουν ομαλά,περνούσαμε ωραία,έδειχνε να νοιάζεται, να ενδιαφέρεται, να με θέλει μέχρι που έμαθα ότι έλεγε στους φίλους του ότι αν γουστάρουν μπορεί να κανονίσει να περάσουν μια νύχτα μαζί μου για εκατό ευρώ..εσεις αυτό πως το λέτε;!
10
 
 
 
 
σχόλια

Θα έλεγα ότι δεν έχει να κάνει με ανωριμότητα, με ηλικία και με σαχλαμάρα αλλά με παλιανθρωπιά και έλλειψη ηθικής. Γράφουσα κακώς κάθεσαι και αναρωτιέσαι για αυτόν. Είναι τόσο εμετικός που πρέπει να προσπεράσεις χωρίς καν να σταθείς. Φύγε από τα άρρωστα και αναζήτησε τα υγιή.

Ας μην μπλέκουμε πάλι με αυτές τις συζητήσεις... Η ωριμότητα έρχεται στην πλειοψηφία των ανθρώπων με την εμπειρία, που κι αυτή την αποκτάς με τα χρόνια. Αυτό δεν αποκλείει ότι και ένας 45χρονος δε θα κάνει σαχλαμάρες.
Οι άντρες στην ηλικία των 20-23 κάνουν τις τυπικές σαχλαμαρες της ηλικίας τους κι αυτό είναι αδιαμφισβητητο. Σπάνια έχω γνωρίσει ώριμο 20χρονο και η ωριμότητα αυτή είναι συνήθως απόρροια πιεστικων συνθηκών.
Ο συγκεκριμένος της εξομολόγησης μπορεί σε 10 χρόνια να είναι ένας άλλος άνθρωπος, γιατί θα σφυρηλατηθεί από τις εμπειρίες που θα συλλέξει και τους ανθρώπους που θα τον επηρεάσουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ