ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2021 | 13:25

Καταπληκτικα...

Μετά από ενα μηνα θα δω εναν ανδρα. Γενικα , ειχα καταλαβει οτι τις τελευταιες φορες που τον ειχα δει καταλαβαινα οτι μου αρεσε , ευχαριστιομουν την παρουσια του και λοιπα. Λόγω καλοκαιριου το αφησα , δεν ερχοταν στην μνημη μου, ενταξει δεν ηταν και κατι σημαντικο. Προεκυψε ομως κατι πολυ σημαντικο και επικοινωνησαμε πολυ νωριτερα απο το αναμενομενο και ξαναθυμηθηκα ποσο ωραιο τυπακι ειναι. Σημερα ειναι να βρεθουμε και ξαφνικα νιωθω μια τρομερη ανυπομονεσια. Σαν κοριτσακι στην εφηβεια. Εσκασε ενας ενθουσιασμος, που ειχα καιρο να νιωσω. Και θα μου πειτε ΄ωραια που ειναι το προβλημα , κανε την κινηση σου΄ . Δυστυχως ειμαστε σε μια κατασταση που θα ηταν απαγορευτικο να γινει το οτιδηποτε μεταξυ μας και δευτερον δεν εχει δειξει ουτε μισο σημαδι οτι θα μπορουσε να ειναι αμοιβαιο . Καταπληκτικα...
3
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ προσωπικά θα πρότεινα να μην κάνεις κάποια κίνηση αν δεν σιγουρεψεις πρωτα αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη μεριά του.
Βασικά μην κάνεις τίποτα μέχρι να δεις αν θα κάνει αυτός κάτι.
Όμως μην περιμένεις ότι θα γίνει κάτι από το πρώτο σας ραντεβού (ας το πω έτσι).
Αν στο πρώτο ραντεβού δεις ότι υπάρχει όμορφη ροή στην επικοινωνία σας και περάσεις καλά, τότε άστο να εξελιχθεί μόνο του. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου, απλά περνά καλά και βλέπεις πως θα πάει.
Καλή τύχη!

Πήγαινε, αλλά χωρίς προσδοκίες. Αν δεν δεις κάτι από τη μεριά του, μην λες και μην κάνεις τίποτα. Καλά λέει το Αγγελούδι πιο πάνω.

Απεργία την Πρωτομαγιά