ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2021 | 22:41

δυσκολια ευρεσης αντρα για ραντεβου

Για διαφορους λογους, δυστυχως δεν εχω κανέναν αλλο τροπο να γνωρισω αντρα παρα μονο απο dating apps. Ελα ομως που εχω απογοητευει με οσα βλεπω. Διοτι οι "συζητησεις" εκει δεν βγαζουν ποτέ πουθενα και ειναι μονο με βαση τρεις πολυ συγκεκριμενες ερωτησεις: 1."με τί ασχολεισαι;" Δηλαδη αν αυτη τη στιγμη ειμαι ανεργη θα πρεπει να με φερνουν σε δυσκολη θεση με την ερωτηση αυτη; Να λεω ψεμματα; Δεν ξερω ειλικρινα τί να τους απαντω. Θα λεω ψεμματα. Ε μα. Εγω δεν ρωταω ποτε τετοια. 2. "Εχεις ινστα; ή facebook?" Μου εχει τυχει να με κανουν unmatch για αυτο το λογο. Ρε παιδια σορρυ αλλα δεν θελω να δωσω fb διοτι δεν το θεωρω απαραιτητο. Να βγω ραντεβου με ενδιαφερει, οχι να χανω τον χρονο μου στα σοσιαλ. Ειμαι τοσο παραλογη; Εχω μια απορια: Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να βγεις πραγματικο ραντεβου με αντρες απο εκει μεσα;; Τί φοβαστε και δισταζετε; Εναν καφε θα πιουμε και αν δεν κολλαμε ας το να παει στην ευχη.
8
 
 
 
 
σχόλια

Αν βγεις εξω ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ολα γινοντε, δειξε ανετη ωραια και φλερταρε αν ξεκινησεις να το κανεις αυτο θα εισαι κομπλε μπορει αρχικα να σε δυσκολευει επειδη δεν εχεις συνηθισει και ντρεπεσαι αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη υποθεση το χεισσσς

Πλέον ρωτάνε και οι άντρες γιατί κοιτάνε τα φράγκα ή αν ταιριάζεις με τον στάτους τους. Σου ζητάνε fb για να μη χάσουν το χρόνο και το κέρασμα σε κάποια που δεν τους αρέσει. Απλά τα πράγματα. Γλυκιά μου δεν ξέρω τι τύπος είσαι που δε σε προσέχουν έξω όμως αν είσαι άνετη, ευδιάθετη,νιώθεις όμορφη όλο και κάποιος θα σε προσέξει .

Εχμ... εξω και αν ειναι χειροτερα...
δεν με προσεχει ποτέ κανείς.
Εχω φαει τρελη απορριψη απο το αντρικο φυλο.
Νιωθω ανυπαρκτη κυριολεκτικα.'
Ειμαι λεπτη, 172υψος απλως στο προσωπο αν και βλεπομαι μια χαρα, δεν ειμαι η Barbie, σορρυ.
Ειναι ψωνια οι περισσοτεροι και θελουν κουκλιτσες με μουρη ετοιμη για selfies..

Δε συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.
Πρώτον στο τρυπακι αν εργάζεται κάποιος μπαίνετε εσείς οι γυναίκες. Συνήθως κ οι γυναίκες ρωτούν τι δουλειά κάνει ο άνδρας.
Στο αντιστρεφω λοιπόν, αν αντίστοιχα εσύ γνώριζες κάποιον άνεργο θα σε ενδιέφερε να τον γνωρίσεις;
Δεύτερον, λογω του ότι κάποιες έχουν αναστολές κ ανασφάλειες να μιλούν με ένα άγνωστο για τον ίδιο λόγο δίνουν το λογαριασμό τους στα σοσιαλ, γιατί δεν εμπιστεύονται εύκολα μ δε δίνουν αριθμό τηλεφώνου.

Συμφωνω. Κ μενω εξωτερικο οποτε εδω το να εχεις dating apps ειναι τοσο διαδεδομενο οσο το να εχεις insta. Οποτε δεν στεκει η δικαιολογια οτι οσοι εχουν dating apps δεν ειναι σοβαροι, γιατι ολοι εχουν. Ακομα κ να γνωρισεις καποιον σε ενα μαγαζι ξερω γω, ειναι πολυ πιθανο οτι εχει tinder η κατι παρομοιο.
Οσον αφορα τα ραντεβου, προσωπικα εχω βγει ραντεβου με πολλους απο κει μεσα, απλα θεωρω οτι αν εισαι λιγο πιο δυσκολη (εννοω αν δεν τους λες σε ολα ναι, οπως θα ηθελαν, αν αρνεισαι να δωσεις fb κλπ) δεν καθονται να το παιδευουν, πανε στην επομενη. Στην τελικη δεν σε ξερουν οποτε γιατι να κατσουν να επιμεινουν μαζι σου. Οποτε φανταζομαι γι αυτο δεν εχει τυχει να βγεις με πολλους, γιατι λες "oχι" κ αυτο τους κακοφαινεται.
Προσωπικα εχω γνωρισει ωραιους τυπους απο κει μεσα (κ περιεργους φυσικα, αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι) απλα θεωρω οτι οταν χρησιμοποιεις dating apps πρεπει να εχεις συμφιλιωθει με την ιδεα οτι θα εχεις πολλες φορες επιφανειακες συζητησεις, οτι δεν προκειται ο αλλος να κατσει να συζητησει μαζι σου 3 ωρες για την οικογενεια σου κ τα παιδικα σου χρονια κ οσο πιο πολυ το χωνεψεις αυτο τοσο δεν θα ξαφνιαζεσαι με επιφανειακες ερωτησεις κ συζητησεις.

Γενικότερα, το κακό με αυτές τις εφαρμογές είναι ότι σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι έχεις άπειρες επιλογές, με αποτέλεσμα επί της ουσίας κάνεις να μην ασχολείται σοβαρά μαζί σου και όταν λέω σοβαρά εννοώ να σου δώσει μια δεύτερη η μία τρίτη ευκαιρία, αντιθέτως θα πάει κατευθείαν στην επόμενη η επόμενο, εξαιτίας αυτής της ψευδαίσθησης.Στον έξω κόσμο κάνεις δεν έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τόσα άτομα ταυτόχρονα, οποτε κάποιος η κάποια θα επέμενε πιο πολύ. Εδώ μπαίνουν άτομα παντρεμέναη δεσμευμενα, διότι τον θεωρούν έναν εύκολο δρόμο για ξεπέτα, ιναι μια απρόσωπη γνωριμία οπότε την καθιστά και πιο εύκολη. Συμπεράσματικα, τα dating applications ενώ εμφανίστηκαν ως πολλά υποσχόμενα, άποψη μου είναι ότι μάλλον κάναν ζημιά στις ερωτικές σχέσεις. Και αν κάποιοι βρηκαν σταθερό σύντροφο από αυτά, είναι επειδή απλώς στάθηκαν τυχεροί κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και στην έξω ζωή, δεν νομίζω ότι βοήθησε σε κάτι το μέσο.