ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2021 | 01:46

Σας εχει συμβει;

Ολα να τα βλεπεις τελεια και ουτοπικα και τελικα να ειναι το ακριβως αντιθετο; Τελειωσα το λυκειο για να καταλαβω οτι η κοπελα μου μιλαει και με αλλους, οι φιλοι μου δε δινουν δεκαρα για μενα και με κραζουν πισω απο την πλατη μου, αυτη που γουσταρω πραγματικα εδω και 4 χρονια, οχι μονο χεστηκε για μενα αλλα τα εχει με εναν που δε τη γουσταρει και τα εχει μαζι της επειδη εχει λεφτα (η ιδια μου τα ειπε μια μερα) και το ενα ποτο μια στο τοσο εγινε μισο μπουκαλι τη μερα. Ποσο χαζος ημουν που νομιζα οτι ολα στη ζωη μου πανε καλα. Νομιζα οτι ειχα ανθρωπους να τα λεμε ολα αλλα εκεινοι αποφασισαν να τα λενε σε ολους και να με κανουν ρεζιλι ακομα και στους γονεις μου. Τους πληρωσα με το ιδιο νομισμα, δεν τους αρεσε και με ξεκοψαν. Καλυτερα γιατι ενιωθα οτι πνιγομαι οποτε βγαιναμε τελευταια, παρολο που βγαιναμε ελαχιστα (τους ειχα ξεκοψει αρκετα γιατι δεν τους αντεχα). Απομακρυνθηκα και απο την κοπελα μου και για να με εκδικηθει τωρα κανει κολλητη παρεα με τους πρωην φιλους μου. Ξερει οτι ο ενας τη γουσταρει και τους κανει οτι θελει. Ευτυχως ξεκοψα και απο αυτη την τοξικη σχεση. Ξεκοψα και απο το αλκοολ, τωρα μενει το τσιγαρο. Νιωθω οτι ξαναγεννηθηκα. Τοσα χρονια χαμενα κανοντας παρεα με τοξικους και λαθος ανθρωπους. Παντα με καναν οτι ηθελαν και με εμπλεκαν σε ιστοριες που δεν εφταιγα για να βγαινουν παντα λαδι κι εγω ο βλακας τους υπερασπιζομουν. Οταν ομως ξυπνησα δε τους αρεσε. Με ειχαν κανει να φερομαι κι εγω ασχημα σε ανθρωπους, τετοια επιρροη ειχαν πανω μου. Μεχρι και με τους γονεις μου μαλωσα εξαιτιας τους μια μερα, τους οποιους τους λατρευω. Δε με νοιαζει που δεν εχω κανεναν πλεον. Εχω τους γονεις μου που με λατρευουν και ειναι οι μονοι που δε με προδοσαν ποτε. Νεα αρχη λοιπον και ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν απο εδω και περα, οχι μονο για μενα αλλα και για τον καθε σαν εμενα που εχει βιωσει την αδικια. Ηρθε η ωρα να παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του...
4
 
 
 
 
σχόλια

Ναι μου έχει συμβεί δύο φορές να περιβάλλομαι από άτομα φουλ τοξικά και να έχω μπλέξει με κλίκες. Και τις δύο φορές έκανα το ίδιο πράγμα απλά ξέκοψα τελίως και από όλους κ από όλα.(Τύπου στα 21 μου από 10 άτομα κράτησα 1). Στην αρχή θα σου φανεί λίγο δύσκολο ίσως νιώσεις μοναξιά όμως μετά έρχεται η λύτρωση και κάποια στιγμή αν το χειριστείς σωστά πας ταμείο. δηλαδή αρχίζεις να έλκεις άτομα που αξίζουν. Και πιστεψέ με το να καθαρίσεις τη ΄΄σαβούρα΄΄των σχέσεων που σε περιβάλλουν είναι το Α και Ω για τα πάντα ,από τον αυτοσεβασμό μέχρι -όπως και ο ίδιος έχεις καταλάβει- για την υγεία σου.

Λες πως όλοι φέρθηκαν μπαμπεσικα και ότι η κοπέλα σου μιλάει με άλλους όμως και εσύ ειλικρινής δεν ήσουν γιατί αμέσως παρακάτω λες ότι 'αυτη που γουστάρεις πραγματικά ούτε να σε φτύσει και τα έχει με άλλον'. Άλλη ήθελες και με άλλη ήσουν. Δεν είσαι λιγότερο υποκριτής από τους άλλους που περιγράφεις.
Το ξεσκαρταρισμα δε βλάπτει, μάθε όμως και από τα δικά σου λάθη και μη βλέπεις μόνο των άλλων.

Καλα μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Αλλο γουσταρεις μια κοπελα χρονια αλλα επειδη δε σε θελει προχωρας αναγκαστικα τη ζωη σου και αλλο η κοπελα σου μιλαει με αλλους ενω εχει σχεση. Εχει μεγαλη διαφορα.