ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2021 | 09:10

Όταν κλείνει ένας κύκλος

Παντρεύτηκα μικρή, έκανα και μεγάλωσα δύο υπέροχα παιδιά, έληξε ο γάμος μου και εγω νιώθω ένα μεγάλο κενό. Κάνω πράγματα με φίλους, με τα παιδιά μου αλλά κάτι λείπει... Λείπει η αγκαλιά, το φιλί, ένα βλέμμα......λείπουν οι συναυλίες, μπάνια, παρέα στο τρέξιμο, βόλτες, μια μπύρα στο χέρι και αυθόρμητο γέλιο στα ανέκδοτα που θα πούμε. Λένε ότι όταν αγαπάς τον εαυτό σου θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Εγώ δεν θέλω να είμαι αγαπητή σε όλους, έχω περισσότερη αυτοεκτίμηση από ποτέ, απλά μου λείπει ο σύντροφος.
6
 
 
 
 
σχόλια

Εξομολογουμενη μια διευκρίνιση: γράφεις ότι «όταν αγαπάς τον εαυτό σου θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι». Διαφωνώ: όταν αγαπάς τον εαυτό σου μπορεί να ενοχλούνται οι άλλοι (γιατί ξεβολεύονται) καθότι καθιστός τις ανάγκες σου σημαντικές και κάποιοι σε προτιμούν υποτακτικό άνθρωπο. Προσωπικά θεωρώ πως «όταν αγαπάς τον εαυτό σου, ΕΣΥ κανεις πιο σοφές/υγιείς επιλογές ανθρώπων και καταστάσεων». Όλα όσα γράφεις, δείχνουν ότι βγαίνοντας από τον γάμο σου, λαχταράς την ανεμελιά και την όμορφη συντροφικότητα βασισμένη σε εξωτερικά ερεθίσματα. Υγιής η ανάγκη σου, αλλά η αυτοεκτίμηση προϋποθέτει την ΕΠΙΛΟΓΗ να μείνεις χωρίς σύντροφο εκτός κ αν προσέφερει το είδος της συντροφικότητας που κουμπώνει με τις ανάγκες σου. Μπορείς να αναζητήσεις την γνωριμία και επαφή με καινούργιους ανθρώπους μέσα από καινούργιες δραστηριότητες ή μέσα από τον κύκλο των φίλων σου, μέσα από κάποιο σύλλογο, μέσω Διαδικτύου. Μπορείς επίσης όλα όσα ποθείς να κανεις με τον σύντροφο (συναυλίες, τρέξιμο, βόλτες), να τα κανεις μόνη σου με ανοιχτή διάθεση να ακονίσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να πας να μιλησεις/γνωρίσεις σε ανθρώπους που συναντάς εκεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ