ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2021 | 12:52

Μέγα λάθος

Ξεκινάς να μιλάς με κάποια, της ανοίγεσαι, σου ανοίγεται. Εκείνη δε θέλει κάτι παραπάνω, εσύ όμως την ερωτεύεσαι. Εκείνη όμως δεν το εκμεταλλεύεται για προσοχή και κόβει επαφές. Και όλα ηρεμούν. Μέχρι που κάποια στιγμή γυρνάς και την αναζητάς πάλι. Και εκείνη επειδή νοιάζεται κάνει το λάθος. Και στην αρχή χαίρεστε που ξαναμιλάτε. Αλλά ξαφνικά την έχεις πάλι μια στο κρύο μια στη ζέστη. Κι εκεί καταλαβαίνει. Εκεί κατάλαβα, ότι η ζωή σου είναι τόσο χάλια που απλά με θες να υπάρχω σε μια γωνιά για να παίρνεις λίγο φως και μετά να με διώχνεις όταν πάω να σκάψω λίγο βαθύτερα. Όχι πολύ κοντά , ούτε πολύ μακριά. Αν αισθάνεστε κάτι χωρίς ανταπόκριση, μην παίζετε παιχνίδια. Δε θα τρελαθούμε εμείς εξαιτίας σας. Φταίω που σε ξανά άφησα, αλλά θα επανορθώσω.
6
 
 
 
 
σχόλια

Αν την αγαπάς για εμένα δώσε της άλλη μία μόνο ευκαιρία και μιλήστε έστω για τελευταία φορά...
Εξήγησε της τι σε πείραξε και πως νιώθεις ακριβώς!
Ίσως είναι φοβισμένη,ίσως ανασφαλής ,ίσως και πληγωμένη απ' το παρελθόν...
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους παιδιά...
Αν λοιπόν δεις ακόμη και μετά απ' την τελευταία επιστροφή σου πως δεν νιώθει τίποτα,τότε μπορείς να αποχωρήσεις όπως επέλεξες απ'ότι κατάλαβα με την τελευταία σου φράση...
Θα ξέρεις όμως ότι προσπάθησες στο έπακρον!!!!
Καλή Τύχη!!!

Ο Σκωτσέζος της φάσης δεν κατάλαβα ποιος είναι εσύ ή αυτή; Θα πω κάτι που είπα και παρακάτω. Όταν βλέπετε Οτι ο άλλος κανει σκωτσέζικο και δεν ξέρει τι θέλει ένας είναι ο τρόπος να ξενερωσετε. Σκεφτείτε απλά ότι κάθε πρωί, αφοδεύει και κάνει όλα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι. Δεν είναι σούπερ ήρωες οι έρωτες.

Ε μα έτσι είναι. Δεν σε θέλει σα σύντροφο, αλλά της είχε λείψει ο καλός τρόπος που της φέρεσαι. Από τη μια δεν ήθελε εσένα συγκεκριμένα, κι απ' την άλλη, χαζή είναι; Πού θα έβρισκε έναν θετικό άνθρωπο, ικανό να της προσφέρει πράγματα χωρίς να ζητά αντάλλαγμα; Πάντως, μην ασχολείσαι άλλο. Καλά έκανες κι έδωσες μια ευκαιρία και το κυνήγησες, αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό ήταν, αλλιώς από εδώ και στο εξής θα ήταν η δουλειά σου μαζί της να δίνεις ευκαιρίες και να έρχεσαι και να φεύγεις όποτε της καπνίσει εκείνης. Στην τελική, αν είσαι άνθρωπος που ξέρει ν' αγαπά (και δεν ξεχνάς ν' αγαπάς και τον εαυτό σου, όμως), θα βρεθεί στο δρόμο σου ο σωστός άνθρωπος για σένα που θα προσφέρει ανταπόκριση.