ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2021 | 09:52

Δεν αντέχω άλλο...

Καταρχάς κράξτε ελεύθερα αλλά μένω ακόμα με την τοξική οικογένειά μου λόγω οικονομικών θεμάτων. Δουλεύω με συμβάσεις και δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι σταθερό. Το θέμα είναι πως και ο αδερφός μου μένει εδώ και του έχουν τεράστια αδυναμία, προσέχουν πως του μιλάνε και δεν τον αφήνουν να κάνει το παραμικρό για να μην πιέζεται λενε. Έχει κοπέλα στην οποία έπεσε με τα μούτρα, όλη μέρα ασχολείται μαζί της, ακόμα και όταν τρώει με το ένα χέρι στέλνει με το άλλο τρώει, κοιμάται λίγο για να της μιλάει και όσο και να την συναντάει λέει ότι δεν του φτάνει. Πέρα από αυτήν δεν κάνει τίποτα άλλο και οι γονείς μου υπερηφανευονται και λένε εμένα άχρηστη που δεν έχω κάνει τέτοια σχέση. Εμένα αυτό όμως θα με έπνιγε. Κάθε μέρα γίνονται ομηρικοί καυγάδες. Το άλλο το κακομαθημένο μου εύχεται κάθε μέρα θανάτους και πολλά άλλα και οι γονείς μου τον υποστηρίζουν και λένε ότι καλώς μου τα εύχεται γιατί δεν αξίζω τίποτα μπροστά σε αυτόν. Έχω φτάσει σε σημείο να τους σιχαίνομαι και να κλαίω κάθε μέρα που γυρίζω σπίτι. Αυτός είναι μαμ-κακα-κινητό-βόλτες και νάνι. Ακόμα και να φύγω θα ξεπεράσω ποτέ όσα μου έκαναν; Έχω πόνο μέσα μου και αυτοί με πατάνε κι άλλο.
4
 
 
 
 
σχόλια

κοπέλα μου αυτό που περιγραφεις δεν είναι τοξικό περιβαλλον τσερνομπιλ είναι εε μα συγγνώμη κιόλας, αλλά τι κανεις ακόμα εκεί δε νοικιαζεις καλύτερα λεω εγω, τι να σου πω δεν ξέρω εγω θα είχα βρεί κατι αλλο εσύ ξερεις καλυτερα, αλλα και το να γεμιζεις ασχημα συναισθήματα δε βοηθαει.

Κανείς δεν θα σε κράξει που ζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, εξομ. Δεν φταις εσύ που είναι τόσο τοξικοί οι δικοί σου. Εύχομαι να βρεις γρήγορα μια δουλειά που θα σου δώσει την οικονομική δυνατότητα να φύγεις. Είναι η μόνη λύση η φυγή. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους δικούς σου, μπορείς όμως να προστατέψεις τον εαυτό σου και να χτίσεις τη ζωή σου μακριά τους μόλις σου δοθεί η ευκαιρία. Καλή τύχη.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ