ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2021 | 22:27

Βλέποντας τα χρόνια να περνούν...

Και κάπως έτσι έφτασα στην ηλικία των 35. Και έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι τι έχει πάει λάθος. Φίλοι και σόι έχουν "αποκατασταθεί" με οικογένειες, κάτι που συνηθίζει επιμελώς να μου θυμίζει το περιβάλλον. Όμως εγώ, προτίμησα να ζήσω αλλιώς τη ζωή μου. Έφυγα από τη χώρα λίγο πριν τα 28, σπούδασα, ταξίδεψα και δούλεψα στον κόσμο. Κίνα, Μέση Ανατολή, Γαλλία, ΗΒ. Μέχρι τώρα πίστευα ότι ζω ακριβώς τη ζωή που θέλω να ζω. Και τώρα, στα 35, με ένα διδακτορικό που απέχει 1 χρόνο και μια σχέση που είναι στα πάνω της και στα κάτω της εδώ και 5 χρόνια, δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Αν έχω κάνει δηλαδή αυτό που πραγματικά ήθελα, ή αν έφτασα στο σημείο να κυνηγάω χίμαιρες.
10
 
 
 
 
σχόλια

Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι όσοι έχουν 'αποκατασταθεί' είναι και ευτυχισμένοι;Επειδή έτσι θέλουν να δείχνουν;Μέσα στα σπίτια τους μπορεί να μη μιλιούνται.Δεν βλέπεις πού έχουν φτάσει τα διαζύγια;Χίλιες φορές αυτό που έκανες εσύ,να ταξιδέψεις και να γεμίσεις εμπειρίες παρά να μην έχεις ζήσει τίποτα.Γιατί μετά θα'χες ένα σωρό απωθημένα.Και στο κάτω κάτω 35 είσαι,έχεις και τη σχέση σου,και σίγουρα έχεις ζήσει πολλά παραπάνω από πολλούς της ηλικίας σου.

Ο,τι έπραξες, καλά το έπραξες εξομ. Έχεις αποκτήσει στα 35 σου, τόσες εμπειρίες που άλλοι δεν αποκτούν σε όλη τους τη ζωή. Τελείωσε το διδακτορικό και μην μετανιώνεις. Μπράβο σου που έκανες τόσα πολλά. Όσο για τους άλλους, όσα δε φτάνει η αλεπού…μην ασχολείσαι.

Ακριβώς! Δεν έκανες όσα έκανες αναγκαστικά. Τα έκανες γιατί το ήθελες. Αυτές ήταν ΩΣ ΤΩΡΑ οι ανάγκες σου. Τωρα μπορεί να βρίσκεσαι σε μια εσωτερική φάση επαναξιολόγησης των αναγκών σου. Μπορεί μέσα από αυτήν την διαδικασία να ανακαλύψεις πως από εδώ κ στο εξής θα ήθελες άλλα πράγματα στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν ακυρώνει το ότι ΩΣ ΤΩΡΑ έκανες όλα όσα μέχρι τώρα ήταν όντως ανάγκες σου! Για αυτό και γράφεις ότι έκανες την ζωή που ήθελες. Στην παρούσα φάση αποκωδικοποίησε τι θα ήθελες από εδώ κ στο εξής! Εχεις κάνει τόσα πολλά που έχω την πεποίθηση πως παλι θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους καινούργιους σου εσωτερικούς στόχους!

Οι «αποκατεστημένοι», μπορεί να είναι οι συμβιβασμένοι και οι ανεκπλήρωτοι ως προς τους προσωπικούς τους στόχους. Μην «θαμπώνεσαι» από τέτοιου είδους «αποκατάσταση». Η πιο σημαντική «αποκατάσταση» είναι να είσαι συνεπής στα πραγματικά σου θέλω και όχι στα ετοιμοπαράδοτα θέλω.

Ωραίο είναι στη ζωή μας να μαζεύουμε εμπειρίες , εξωτικές η μή.

Εχεις κάνει τόσα και εύχομαι να κάνεις ακόμη περισσότερα, το ότι είσαι ανήσυχο άτομο εύχομαι να μην αποτελέσει εθισμό για μόνο προς το extreme άκρο.

Να έχεις υγεία να κάνεις ακόμη περισσότερα !

Συγγνώμη, εγώ δεν βλέπω κανένα λάθος απολύτως. Έκανες αυτά που ήθελες στη σωστή ηλικία και σε ένα χρόνο με το τέλος του PhD είσαι ελεύθερος να κάνεις γαμο και να ξεκινήσεις την οικογένεια σου. Οι σχέσεις με τα χρόνια έτσι είναι, έχουν πάνω και κάτω. Εγώ θα έκανα την πρόταση γαμου σύντομα κιόλας στη θέση σου

Συμφωνώ με τον προλαλησαντα . Μια χαρά είσαι σωματικώς. Όμως η ψυχολογία σου θέλει διόρθωση διότι γράφεις λες και είσαι 75αρης!!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ