ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2021 | 15:50

Απογοήτευση

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούσα γι'αυτές τις διακοπές,ήταν ότι με το αγόρι μου θα απολαμβάναμε την ερωτική μας ζωή σάν ζευγάρι,με μεγαλύτερη ελευθερία και άνεση,και κυρίως με μεγαλύτερη συχνότητα.Τελικά,μόνο αυτό δέν συμβαίνει.Είμαστε εδώ μία εβδομάδα,και έχει γίνει μόνο δύο φορές,δηλαδή λιγότερο απ'ότι στην κανονική μας ζωή.Όλη την ημέρα είμαστε για μπάνιο στη θάλασσα,επισκεπτόμαστε διάφορα μέρη,και πάμε για φαγητό και διασκέδαση.Όταν γυρίσουμε,πέφτει ξερός.Το πρωί πάλι που εμένα μου αρέσει πολύ σάν ώρα,δέν θέλει γιατί λέει θα εξαντληθεί και δέν θα μπορεί να συνεχίσει μετά.Έ βέβαια,φυσικό είναι,πού θα βρεί το κουράγιο να πηγαίνουμε στα πιό απίθανα μέρη που ανακαλύπτει.Χθές πήγαμε σε μία τοποθεσία,ωραία μεν,αλλά οδήγησε στο πήγαινε-έλα 3 ώρες σε έναν καρόδρομο,που από τη μία ήταν το βουνό που νόμιζες ότι θα πέσει επάνω σου,κι απ'την άλλη γκρεμός.Απόρησα με το κουράγιο του,και γέλαγε κιόλας γιατί την φοβήθηκα την διαδρομή.Του έχω μιλήσει για το θέμα,και μου λέει ότι αυτό(το σέξ με λίγα λόγια)δέν θα το χάσουμε,θα το έχουμε και μετά,και ότι τώρα προέχει να ευχαριστηθούμε τις διακοπές μας.Ειδικά όταν μου λέει "κοίτα αγάπη μου πόσο ωραία περνάμε,γιατί γκρινιάζεις;" μου γυρίζει το μάτι!Θα μείνουμε άλλες 12 μέρες,κι άν πάει έτσι η φάση,θα τα παίξω.Έχω σκεφτεί να του πώ πως άν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα σηκωθώ και θα φύγω,αλλά δέν πάει η καρδιά μου να του πώ κάτι τέτοιο.Κάνει τα πάντα για να περνάμε καλά,ό,τι του ζητήσω το κάνει,αλλά μήν αφήσουμε στην άκρη το μεταξύ μας.Δέν ξέρω,ίσως είναι και ο τόπος που με εμπνέει πολύ,ίσως το κλίμα,κι έχω πάθει κάτι τελος πάντων.Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί,και αυτό δέν μπορώ να το χαρώ ολοκληρωμένα.Τί μπορώ να κάνω για να τον ταρακουνήσω λίγο;Έχω άδικο που πάω να τρελαθώ με αυτό που συμβαίνει;Αλλιώς το περίμενα,κι αλλιώς μου ήρθε.Το καλύτερο ήταν ότι κάποια στιγμή μου είπε ότι αυτό το μέρος που είμαστε,φαντάζει ιδανικό για να παντρευτούμε.Εγώ σε λίγο θα ξεχάσω πώς είναι,κι αυτός είναι στον κόσμο του.
12
 
 
 
 
σχόλια

Ε, τότε πρότεινέ του να φύγετε δύο ημέρες νωρίτερα και να κλειστείτε σε μια κρεβατοκάμαρα ,ανάψτε αρκοντίσιο και βγάλτε τις ματούμπες σας νυχθημερόν μήπως και στανιάρεις. Τι άλλο να σου πω βρε κοπελιά;Aπό την μία δεν μου αρέσει που κρίνω τις ανάγκες σου γιατί για τον καθένα είναι διαφορετικές αλλά σε βρίσκω υπερβολική. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε διακοπές και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να γνωρίσουν νέα μέρη αλλά ούτε και σεξ προλαβαίνουν να κάνουν στην συχνότητα που κάνεις εσύ. Ναι, πάνω από δύο φορές την εβδομάδα μια χαρά συχνότητα είναι. Τώρα για την ποιότητα εσύ ξέρεις, αλλά για να θες τόσο πολύ αχαλίνωτο καλοκαιρινό σεχ μαζί του, καλά θα είναι...

Σορρυ αλλά έχω ξενερώσει και μόνο που το διάβασα. Εγώ θα του έλεγα ξεκάθαρα ότι θέλω να κάνω συχνότερα σεξ και αν δεν αλλάξει ως προς αυτό θέλω να χωρίσω. Ίσως έτσι να ξυπνήσει λίγο γιατί αυτός ονειρεύεται γαμο και δεν δίνει καν βάση στις ανάγκες σου

Αυτό ειναι το περίεργο.Την πρωινή επιθυμία για σεξ,δεν την ορίζει ο άντρας,-οι άντρες καταλαβαινουν πολύ καλά τι εννοώ-είναι σα να λέμε πως δεν θέλουμε να αναπνεύσουμε.
Είναι ευχής έργο να έχεις μια κοπέλα διπλα σου που έχει την ιδια επιθυμία.
Ξέρω πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο αλλά εδώ μιλάμε για σχέση που γινονται ανφορές στον γάμο,γι αυτό και με εκπλήσσει.

Δεν μας λες πόσο καιρό έχετε σχέση. Δυστυχώς από ένα σημείο και μετά σε έναν από τους δύο περνάει η αρχική κ@@λα,εν προκειμένω μάλλον στο αγόρι σου.

Αν θέλεις τόσο πολύ το σεξ, μείνε μόνη και κανε ons. Οι σχέσεις δεν είναι μόνον σεξ. Πρέπει να βρίσκετε χρόνο να ανακαλύπτετε μαζί και νέα πράγματα, νέα μέρη, νέες εμπειρίες. Η ζωή πέρα από σεξ είναι και αναμνήσεις. Χαλάρωσε.

Το σεξ είναι ΣΥΝΔΕΣΗ!!! Και ναι, αυτό διαφοροποιεί την συντροφική σχέση από κάθε άλλη σχέση. Εδώ δεν μιλάμε καν για ισορροπία. Ο οργασμός του προέρχεται από τα μέρη και τις διαδρομές🤪!

Με συγχωρείς για την παρέμβαση, αλλά είναι σα να λέει κάποιος ότι πεινάει και να του απαντάς ότι η ζωή δεν είναι μόνο φαΐ. Θέλω να πω ότι το σεξ είναι και μια ανάγκη, αν τη νιώθει κανείς ίσως είναι και δύσκολο να την αγνοήσει. Εδώ πρόκειται και για σχέση, δηλαδή ιδανικές συνθήκες για κάτι τέτοιο. Ίσως του φίλου της να του βγαίνει έτσι στις διακοπές, να θέλει να γνωρίσει τον τόπο κλπ. Μπορεί να σημαίνει κάτι η αραιή συχνότητα, μπορεί και τίποτα απολύτως. Καλό είναι που το συζητάνε τουλάχιστον, αλλά άμα σκάσει ο ελέφαντας στο δωμάτιο, δύσκολο να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε.

Θεωρώ πως το σεξ(είτε άντρες είτε γυναίκα) δεν πρέπει να το ζητάς με λόγια ,αλλά με πράξεις. Δηλαδή θεωρώ πως δεν πας στον άλλον και του λες ,"αγάπη,έχω όρεξη, έλα να κάνουμε σεξ". Φλέρταρε τον μωρέ λίγο όπως θα έκανες αν ήταν νέα σχέση, ξυπνά τον μες τη νύχτα με στοματικό, χαϊδέματα, δεν ξέρω εσύ θα βρεις έναν άλλον τρόπο αλλά δειξε του με πράξεις ποσο τον θες. Τώρα αν και πάλι δεν... ,μη χαλάς τις διακοπές σας με γκρίνιες, αυτοικσνοποιησπυ στην τελική,αλλά καλό θα ήταν να το συζητησετε όταν επιστρέψετε στη βάση σας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ