ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2021 | 19:01

συμβουλη?

εχω πεσει σε ενα βουρκο απαισιοδοξιας ο οποιος βουρκος εχει αντικτυπο στη ζωη μου,χρωσταω μαθηματα και δεν διαβαζω οσο θα επρεπε για τη σχολη επειδη φοβαμαι οτι θα κοπω και καθε φορα τα αφηνω τελευταια στιγμη,εχω σχεση απο αποσταση και θελω μολις παρω πτυχιο να συγκατοικησουμε αλλα φοβαμαι μην καποιο εμποδιο με κρατησει πισω και δεν παω ποτε εκει,το πρωτο ειναι να τελειωνω με το διαβασμα τη σχολη το πτυχιο ολο αυτο θα ηθελα μια κουβεντα αισιοδοξιας μιας που η εξεταστικη του σεπτεμβρη πλησιαζει κ μετα αυτης θα μπαινω αισιως στο3ο ετος σπουδων.μπερδεμενα ολα στο κεφαλι μου μετα τη σχολη τι?μεταπτυχιακο αλλα που?θα μπορω να το κανω στην πολη που θελω να παω να συγκατοικησω εναντι της πολης που σπουδαζω??ολα ενα χαος και με εχει πιασει αγχος αλλα θελω αλλα κανω αλλα σκεφτομαι ,θελω να εχω ενα πτυχιο αργοτερα και μια εργασια αλλα οχι να συνεχιστει για πολυ η αποσταση,ο φιλος μου ειναι σε μεγαλουπολη οποτε εχει τα παντα πχ κ μεταπτυχιακο να ηθελα να κανω αλλα πως θα με δεχοντουσαν??πρεπει να κοιταξω το βαθμο πτυχιου τωρα??δεν ξερω απο που να αρχισω συγνωμη για το χαος,ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση
1
 
 
 
 
σχόλια

Την πιο όμορφη και πρακτική συμβουλή μου την είχε δώσει η ψυχολόγος μου περίπου 9 μήνες πριν. Και είναι πολύ απλή, αποτελείται από δύο λέξεις : Βήμα-βήμα.

Όταν το άκουγα να το λέει επαναλαμβανόμενα νευρίαζα απίστευτα. Εγώ μέσα μου καιγόμουν για το τι θα γίνει σε 6 μήνες, σε 1 χρόνο και βάλε και εκείνη μου έλεγε να κάνω ένα βήμα τη φορά. Άργησα πολύ να το καταλάβω και δυσκολεύτηκα αρκετά όμως στο τέλος ήταν ότι καλύτερο μου χάρισε από τις συνεδρίες μας.

Πράγματι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τόσο καιρό μπροστά. Για να φύγεις από την πόλη που σπουδάζεις, που αν κατάλαβα καλά αυτό θες, πρέπει να τελειώσεις την σχολή σου. Αυτό σημαίνει ότι έχεις δυο χρόνια ακόμα, τουλάχιστον, οπότε μην βιάζεσαι. Επικεντρώσου στο να περάσεις τα μαθήματά σου, μόλις φτάσεις στο τέταρτο έτος να μην χρωστάς καθόλου αν είναι εφικτό οπότε μόλις τελειώσουν οι σπουδές σου να φύγεις κατευθείαν.

Είναι λογικό να μην ξέρεις τι θέλεις να κάνεις μετά, εδώ άλλοι τελειώνουν τις σπουδές τους και περνάνε αρκετά χρόνια μέχρι να διαλέξουν το μεταπτυχιακό που τους ταιριάζει ή γενικότερα τη ζωή που θέλουν να ακολουθήσουν.
Σε 2 χρόνια από τώρα θα είσαι διαφορετικός άνθρωπος και εσύ και το αγόρι σου οπότε μπορεί τα δεδομένα να είναι διαφορετικά.

Όπως και να 'χει ελπίζω να βρεις τον δρόμο σου.