ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2021 | 20:41

συντροφικότητα ή ελευθερία

έχω ένα θέμα που με απασχολεί χρόνια. Είμαι 26..έχω 3 χρονια σχέση και περνάμε υπέροχα με τον σύντροφό μου αλλά υπάρχει ένα θέμα μέσα μου που με έτρωγε από παλιά και πάντα θα με τρώει, δημιουργώντας στη ζωή μου μια συνεχης αναταραχή. Πολλές φορές νιώθω ότι θέλω να ζω ελεύθερη, να δοκιμάζω νέες ερωτικες εμπειρίες με καινούρια άτομα στις οποίες δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο σύντροφός μου. Και πολλές φορές νιώθω τη μιζέρια της πολυγ@μιας να με τρώει. Παρόλα αυτά, όταν υπήρξα ελεύθερη περνούσα ωραία αλλά κάποιες φορές μου έλειπε αυτο το συναίσθημα της συντροφιάς, του οικείου, της αγάπης. Είναι κάτι που σίγουρα έχει συμβεί σε όλους να αποζητάμε κάτι που δεν έχουμε αλλά εγώ το έχω σε μόνιμη βάση για πολλά χρόνια και προσπαθώ να σκεφτώ τον εαυτό μου ευτυχισμένο και δεν μπορώ να επιλέξω αν θα ήταν έχοντας μια ξέφρενη ζωή ελεύθερη να κάνω ο,τι θέλω, μονο με φίλους που με αγαπούν ή έχοντας οικογένεια, σύντροφο παιδιά κτλ κτλ. και γενικά μια ήρεμη ζωή. ΥΣ. Για να σας προλάβω. Δεν φταίει η σχέση μου που οδηγούμαι σε αυτές τις σκέψεις. Περναμε τέλεια σε όλους τους τομείς. Το θέμα είναι καθαρά δικό μου.
9
 
 
 
 
σχόλια

Σε όλους συμβαίνει. Είσαι μικρή δεν έζησες όσο ήθελες την ελευθερία σου. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι καλά με τον άλλον, αυτό είναι καθαρά δικές σου επιθυμίες,δίψα για ζωή και εμπειρίες. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι να βγαίνεις συχνά με φίλες ώστε να νιώθεις σαν να είσαι ελεύθερη χωρίς να κάνεις κάτι, ίσως το μόνο που θες είναι η αίσθηση της ελευθερίας και το φλερτ. Όμως αν είσαι τόσο καλά με το σύντροφό σου μην κάνεις κάτι που θα χαλάσει αυτό που έχεις. Εκεί έξω γίνεται χαμός από νούμερα και δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον της προκοπής. Παίξε με ασφάλεια.

Υπάρχει τρόπος να τα έχει κανείς και τα δύο. Με τον κατάλληλο σύντροφο και κυρίως με πάρα πολλή προσωπική δουλειά. Χρειάζεται να τα έχουμε βρει απόλυτα με τον εαυτό μας (και με το ταίρι) αλλά αν έχουμε ισορροπίες μέσα μας, μπορεί να γίνει. Δύσκολο, αλλά εφικτό.

Θέλεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο! Θέλεις τη σταθερότητα μιας σχέσης αλλά σου αρέσει και να δοκιμάζεις καινούρια “πράγματα” από διαφορετικούς συντρόφους... Κοινώς, είσαι παλούκω! Δεν είσαι κακός άνθρωπος, δεν το επέλεξες προκειμένου να πληγώνεις τους άλλους…Έτσι είναι η φύση σου! Η δυσκολία έγκειται στο αν η σχέση σου θα αποδεχτεί αυτή σου την ιδιότητα. Συνήθως δεν το αποδέχονται, οπότε αναγκάζεσαι να το κρύβεις και προβληματίζεσαι… Και το θέμα είναι ότι δεν αναζητάς άλλους άντρες επειδή δεν ποθείς τον δικό σου αλλά τους θέλεις όλους! Νομίζω λέγεται polyamorous αυτή η κατάσταση... Επίσης, δεν ξέρω αν αποτελεί λύση για σένα να χωρίσεις γιατί αφενός μεν τον θέλεις και περνάτε όμορφα μαζί και αφετέρου θα κάνεις τα ίδια και με τον επόμενο γιατί πηγάζει από μέσα σου αυτό το πράγμα... Για το σύντροφό σου όμως που νομίζει ότι σε έχει αποκλειστική δεν είναι τίμιο. Πιστεύω ότι τέτοιες καταστάσεις μπορούν να λειτουργήσουν μόνο αν γνωρίζουν και οι δύο πλευρές και υπάρχει συναίνεση...

Όπως λες στην εξ. Δε φταίει αυτή για τις ορμές της,είναι στη φύση της. Θα πρέπει να δαμάσει τη φύση της λοιπόν που δεν είναι και εύκολο. Ενώ της τα λες σωστά ο χαρακτηρισμός 'παλούκω' χτύπησε άσχημα γιατί δε φταίει αυτή για αυτό που της συμβαίνει απλά είναι νέα κοπέλα, δεσμεύτηκε νωρίς, έχει πάθος για ζωή και εμπειρίες.

Φριτέζα δεν είναι παλουκω η κοπέλα απλώς δεν είχε μάλλον εμπειρίες πριν μπει σε σχέση και της λείπει το παιχνίδι. Απολύτως φυσιολογικό μου φαίνεται. Εδώ άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία από ξεπετες, σχέσεις, φλερτ και μόλις περάσουν λίγο καιρό σε μόνιμη σχέση, αρχίζουν και βαριούνται και τους λείπει ο ποδογυρος. Η μονογαμια δεν ταιριάζει στον άνθρωπο, τι να λέμε τώρα; Λίγοι είναι οι εκ πεποιθήσεως σχεσακηδες και μονογαμικοι και συνήθως αυτοί που δεν έχουν ιδιαίτερες επιλογές, αν θέλουμε να λέμε και αλήθειες. Οι χαρακτηρισμόι λοιπόν σε μια κοπέλα που καταθέτει έναν σύνηθες προβληματισμό, είναι μάλλον σκέτη υποκρισία!

Συμφωνώ και γω και είναι άσχημο να χαρακτηρίζεται κάποιος έτσι επειδή η φύση του είναι τέτοια. Αντίστοιχα ένας άντρας τι θεωρείται; Παλούκος;

βρε κοριτσια και αλλες δεν ειχαν εμπειριες πριν γνωρισουν τον συντροφο τους αλλα δεν εκαναν ετσι
μηπως πρεπει να πας σε καποιον ειδικο να το συζητησεις

οι μονογαμιαδεν ταιριαζει σε ολους ειναι το καλυτερο σαν εκφραση

15.8.2021 | 06:53

Υπάρχουν όμορφοι εκπρόσωποι και από τα 2 φύλα, με επιλογές, οι οποίοι όμως αποφάσισαν να δεσμευτούν με έναν άνθρωπο. Οπότε το οικοδόμημα της έλλειψης επιλογών καταρρέει.
Η σχέση, ο γάμος, η τεκνοποίηση, δεν έχουν να κάνουν με έλλειψη επιλογών, αλλά με φύση και επιθυμία να αφήσεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα σε αυτή τη ζωή πριν κλείσει ο κύκλος της μια για πάντα.
Εκτός κι αν πιστεύεις ότι τόσα δισεκατομμύρια πάνω στον πλανήτη που προχωρούν σε δέσμευση αργά ή γρήγορα, το πράττουν λόγω έλλειψης επιλογών.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ