ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2021 | 04:09

Καλοκαίρι και στεναχώρια

Είμαι στενοχωρημένη επειδή όλες οι φίλες μου βγαίνουν τα βράδια περνάνε καλά.. Και εγώ είμαι σπίτι και το πολύ πολύ να πάω για κανένα μπάνιο στην θάλασσα... Οι περισσότεροι είναι έξω το βράδυ πίνουν το ποτό τους πηγαίνουν παραλία ακούνε μουσική γελάνε ζούνε την ζωή τους.. Ενώ εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο να περιμένω μήνυμα από τις φίλες μου να βγούμε..
10
 
 
 
 
σχόλια

Αχ αυτά τα ποτά που μας έφαγαν τα νιάτα και τα χαρτζιλίκια μας ή τα πρώτα μας λεφτά από τη δουλειά… Δεν ξέρω πώς έγινε μόδα αυτό το χαζοχαρούμενο «πάω για ποτάκι!» αλλά πρέπει κάποια στιγμή να λήξει! Κι εγώ στα νιάτα μου σκεφτόμουν σαν εσένα.. αχ τι ωραια θα πάμε για ποτό, λες και επρόκειτο να κάνουμε κάτι πολυ σημαντικο! Σήμερα ουτε καν τις θυμάμαι αυτες τις εξοδους…Σήμερα ξέρεις τι σκέφτομαι; Ποσά λεφτά χάλασα στα ποτά! Χαζές έξοδοι με ανθρώπους ανούσιους! Και ναι, εννοείται ότι πλέον προτιμώ έξοδο για φαγητό παρά για ποτό!

Μη γίνεσαι κακομοίρα. Μη μιλάς σαν κακομοίρα. Αν είσαι έτσι κανείς δε θα σε πλησιάζει.
Αν είσαι ένας άνθρωπος:
Με σεβασμό
Χιούμορ
Συζητάς για όλα τα θέματα
Ευδιάθετη
Δε γκρινιάζεις για το κάθε τι
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ Θα ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ τα βράδια. Και κυρίως αν δε φαίνεσαι 'people pleaser'. Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που λένε ότι δεν έχουν φίλους. Αν είσαι σωστός και γενικά κάνεις χαβαλε μπορείς να έχεις έστω παρέα για έξοδο. Μην περιμένεις να βγεις σαββατόβραδο και να είσαι με κατεβασμένα μούτρα και διάθεση και γκρίνια και να σου προτείνουν να πας μαζί τους.

"Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που λένε ότι δεν έχουν φίλους. Αν είσαι σωστός και γενικά κάνεις χαβαλε μπορείς να έχεις έστω παρέα για έξοδο." Δε φτάνει αυτό. Και σε αυτόν τον τομέα -όπως παντού- παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα (συγκυρίες?). Όσο ''σωστός'' και να είσαι, μπορεί πχ να πέφτεις πάντα σε συμφεροντολόγους / να γνωρίζεις άτομα με τα οποία δεν ταιριάζετε / να έχουν οι φίλοι σχέσεις και να μη σε υπολογίζουν, πολλά μπορεί. Είναι πολύ εύκολο να μιλά κανείς εκ του ασφαλούς. (Δεν είμαι η εξ)

Λέει πως όλες οι φίλες της βγαίνουν μαζί και την έχουν στην απέξω. Εικάζω ότι κάποιες απ' αυτές θα είναι κοινή παρέα οπότε γιατί να μην της λένε; Εγώ σε όποιον δεν πρότεινα να έρθει μαζί μας σήμαινε ότι είχε παραξενιές.Γενικα θεωρώ ότι όταν είσαι αγαπητός και κουλ όλοι σε θέλουν. Τώρα αυτό που λες να κάνεις παρέα με άτομα που δεν ταιριάζεις δεν κολλάει γιατί κανείς δεν είναι φίλος με άτομα που δεν ταιριάζει.

Πολλοι ειναι φιλοι σε αταιριαστες παρεες μονο και μονο για να βγαινουν.
Επισης ενα αλλο που δεν ειπαμε ειναι οτι μπορει εσυ να εισαι ομιλητικος γελαστος κλπ και οι υπολοιποι της παρεας να ειναι τερνα αρνητικοι.

Επισης δεν ειναι μονο η κατεβασμενη διαθεση οπως σωστα περιεγραψες ως αρνητικο σε μια παρεα που δε θα ηθελε κανεις μας να εχει @Little goat αλλα ειναι πολλα άλλα ενδεχομενως που κρατανε ενα ατομο οπως την κοπελα της εδω εξομολογησης μακρια απο τη ζωη και τα παιδια της ηλικιας της. Καταθλιψη? Καποια αποτυχημενη σχεση? Ελλειψη αυτοπεποιθησης και κοινωνικοτητας?
Να προτιμαει να μενει μονη της απο το να ειναι μαζι με αλλους?
Ειναι πολλοι οι λογοι που καποιος αφηνεται να περιμενει το τηλεφωνο απο τους αλλους λες και μονη της δεν μπορει να βγει να κανει πραγματα.

Aν προτιμούσε να μένει μόνη της τότε δε θα παραπονιόταν ότι οι άλλοι βγαίνουν και δεν της λένε. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναρωτηθεί τι είναι αυτό που απωθεί τους άλλους και δε βγαίνουν μαζί της.